RETREAT & GEMENSKAP

Retreat och cirklar för dig som kvinna, som vill läka, hedra och fira din kraft.
Du som vill resa dig inuti och leva ut din sanning, tillsammans och i gemenskap med andra kvinnor.
I urminnes tider har kvinnor samlats för att vila, sjunga, dansa, arbeta, glädjas och sörja ihop. Den moderna tidens individualism har för många skapat känslor av ensamhet och separation. Vi behöver varandra för att famna den etthet och naturkraft vi är. Vi behöver åter skapa kontakt med våra rötter, våra livmödrar och styrkan av vår TRIBE. 
Välkommen till fysiska och digitala sammankomster där du som kvinna återhämtar din livskraft, grundar kontakten till livskällan inom dig och låter hela ditt väsen besjälas genom ditt läkande tempel inuti. Det är livmoderns rum, visdom och kreativ kraft vi fokuserar på. Livmodern som står i kontakt med den stora jordmodern som ger liv. Den stora Gudinnan. Hon som som även lever inuti.
Yonienergin i andra chakrat är en guidande energi våra sammankomster. Energi öppnar upp för att komma i kontakt med, känna och omfamna den livs- och kreativa kraft i det tempelrum inuti, är en fantastisk läkande och levande resa. Yoni betyder på sanskrit livmoder/vulva.
Jag bjuder in dig till vördnadsfulla andrum, till läkande ceremonier och stärkande cirklar, där du som kvinna kan gå in till templet inuti och upp till ditt altare där din livgivande källa flödar.
Retreat

Från 3 timmars andrum till en hel helg bara för dig. Att gå på retreat innebär att dra sig tillbaka in i sig själv, låta närvaron bli starkare och medveten bli högre.

Retreaten har olika teman. Det som är gemensamt är att det är andrum för kvinnor som vill komma närmare sig själv, det naturliga och ursprungliga. Tystnad, helande tekniker som ljudvibrationer, andning, yoga,  meditation och naturens kraft är självklara inslag.

Klicka nedan för retreatsdatum/info.

Gemenskap

Välkommen in till cirkelns kraft och fullmånens magi en gång i månaden.

Vi möts för att dela, hedra och fullborda det som är redo att släppas och omslukas i fullmånens sken. Genom vackra ceremonier öppnar vi i cirkeln upp för det inre djup, hela och fullbordade. Vi skapar utrymme för att ge plats det som ska födas fram till nymånen.

Plats: Online 

Datum: följ länken

Tid: 19-21

Investering: 200 kr gång

GÅ TILL KALENDER

På Facebook har du alla retreats, cirklar, meditationer och andra evenemang med mig. Där står datum, priser och andra praktiska detaljer. Om du inte har facebook så maila mig, eller ring mig.
Klicka här och kom direkt till den officiella Facebook sida -
Tina Ikonomidou www.tinaikonomidou.com

© 2021-2023 Tina Ikonomidou, skapad av Amrita Essence

Del av EcoLead AB org 559240-4361, VAT SE559240436101