RETREAT & ANDRUM

Retreat och cirklar för dig som kvinna, som vill läka, hedra och fira din kraft.
Du som vill resa dig inuti och leva ut din sanning, tillsammans och i gemenskap med andra kvinnor.
I urminnes tider har kvinnor samlats för att vila, sjunga, dansa, arbeta, glädjas och sörja ihop. Den moderna tidens individualism har för många skapat känslor av ensamhet och separation. Vi behöver varandra för att famna den etthet och naturkraft vi är. Vi behöver åter skapa kontakt med våra rötter, våra livmödrar och styrkan av vår TRIBE. 
Välkommen till fysiska och digitala sammankomster där du som kvinna återhämtar din livskraft, grundar kontakten till livskällan inom dig och låter hela ditt väsen besjälas genom ditt läkande tempel inuti. Det är livmoderns rum, visdom och kreativ kraft vi fokuserar på. Livmodern som står i kontakt med den stora jordmodern som ger liv. Den stora Gudinnan. Hon som som även lever inuti.
Yonienergin i andra chakrat är en guidande energi våra sammankomster. Energi öppnar upp för att komma i kontakt med, känna och omfamna den livs- och kreativa kraft i det tempelrum inuti, är en fantastisk läkande och levande resa. Yoni betyder på sanskrit livmoder/vulva.
Jag bjuder in dig till vördnadsfulla andrum, till läkande ceremonier och stärkande cirklar, där du som kvinna kan gå in till templet inuti och upp till ditt altare där din livgivande källa flödar.
Retreat

Från 1 dag till en hel helg bara för dig. Att gå på retreat innebär att dra sig tillbaka in i sig själv, låta närvaron bli starkare och medveten bli högre.

Retreaten har olika teman. Det som är gemensamt är att det är andrum för kvinnor som vill komma närmare sig själv, det naturliga och ursprungliga. Tystnad, helande tekniker som ljudvibrationer, andning, yoga,  meditation och naturens kraft är självklara inslag.

Klicka nedan för retreats, datum och info.

Andrum

Välkommen till stunder av andrum där vi möts för att hela, hedra och omfamna allt det vi är. Allt ifrån 2 timmar till en hel dag.

 

Genom vackra stunder med ceremoniella inslag öppnar vi upp för det inre djup, naturligt fullkomliga och fullbordade. Vi skapar utrymme för att ge plats till det som ska födas fram och näras.

År 2021 kommer teman vara helande & kvinnokraft. De andrum som öppnas upp sker spontant och varierar.

 

Klicka på länken för att se vad som erbjuds.

Meditation 
Blir fri från dina program genom att meditera. Låt det bli din terapi som synliggör dina tanke- och känslomönster, lugnar och stärker ditt nervsystem och gör det möjligt för dig att uppleva vem du är bortom alla program. 
Genom meditation kan du uppleva ditt innersta, den energi och rena medvetenhet som du är. 
Meditation är ett medvetandetillstånd som du kan komma till när du tränar meditationstekniker såväl som spontant i livet, i det vardagliga. Alla kan meditera!
 
BLI Tina Ikonomidou_3.jpg

TILL KALENDER

Luna Soul & Sounds sida där jag samverkar med Håkan Lagesson kan du se alla retreats, cirklar, meditationer och andra evenemang med mig, och även min kära. 
Du hittar även alla event på min officiella Facebook sida -
Tina Ikonomidou www.tinaikonomidou.com

© 2021-2023 Tina Ikonomidou, skapad av Amrita Essence

Del av EcoLead AB org 559240-4361, VAT SE559240436101

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Edin Ikon