PRIVATA SESSIONER

Privat session för dig som vill gå djupare in i din personliga utveckling, ditt själsliga uppvaknande, inre läkning och ikraftsättning av att den du innerligt är. 
Många beskriver sessionerna som kraftfulla och starkt transformerande.
" Vill skriva och rekommendera Tina med varmt hjärta..så otroligt närvarande, en fantastisk ’reskamrat’. Tacksam för min investering i mig genom dig "
När jag arbetar är mitt främst verktyg att ha hög närvaro, vara en öppen kanal och lyhördhet för det som uttrycks. Mitt seende är min styrka och därtill har jag en stor verktygslåda och ca 20 års erfarenhet att bidra till människors, gruppers och företags utveckling. Vill du veta mer så läs på sidan Om Tina
Holistiska samtal

Välkommen in till kraften av cikeln varje nymåne och fullmåne.

 

Vi möts för att dela och initiera hjärtats längtan med den nyskapande nymånen. 

Vi möts för att dela, hedra och fullborda det som är redo att omslukas i fullmånens sken.

Pris: 1 250 kr timmen

Tid: 1,5 - 2 h

Inre läkande

Energiöverföring för djup avslappning, återhämtning på fysiskt, mental och emotionellt plan, energiförhöjning och medvetande ökning genom Reiki/Holy Fire - och vibrationshealing.

En energibehandling inkluderar kroppscanning, energiöverföring med eller utan handpåläggning, frigörelse av energistagnation (inkl fysiska/mentala och emotionella spänningar). Klargörande frågor.

Pris: 950 kr/ 45 min

Pris: 1250 kr/ 60 min 

 

   

För övergångar

Gå in i helande ceremoni för att läka, hämta hem bortlämnad och övergiven egenkraft, för att initiera nya början, livsövergångar och avslut. Trumman och inre resor är en central dela i det cermoniella arbetet.

Du kan välja att boka en egen ceremoni. Ta då kontakt via mail/telefon och meddela vad du befinner dig, behöver och vad du önskar initiera genom ceremoni.

Pris: 1 250 kr/h 

Tid: 90 - 120 min 

BOKA DIN PRIVATA SESSION 

© 2021-2023 Tina Ikonomidou, skapad av Amrita Essence

Del av EcoLead AB org 559240-4361, VAT SE559240436101

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Edin Ikon