"Jag kan inte motstå den kraft & energi Tina vägleder mig ni i" Z.G

VILDKVINNA, MODER & BUSINESSGUDINNA

 

LEVER  DU I LINJE MED DIN INNERSTA LÄNGTAN & LIVSPASSION?

ÄR DU FRI? INUTI!

 

Det kommer en punkt i många kvinnors liv när det vilda och fria inuti kallar. Något som vill bli sett, läkt, älskat för att kunna växa än mer och blomma ut fullt och helt. Har du blivit kallad av livets inre vandring och redo att svara an?

Jag finns här för dig och vandrar vid din sida. Det är vackert att som stark kvinna ta emot stöd av en annan stark kvinna. Tillsammans vågar vi vara starka och sårbara, och allt det vi behöver vara för att våga vandra oss fria.

Det krävs mod att våga leva

att våga lysa

i MÖRKRET såväl som i LJUSET 


 

 

 

Jag erbjuder det starkt transformerande mentorsprogrammet Source Aligned Life & Leadership för djup personlig utveckling & själsligt uppöppnande.

Ett år för dig, kvinna, som är redo att leva i linje med din innersta längtan.

Du kan även boka privata sessioner med holistisk coaching och energiterapi, samt delta på kurser och retreats. 

 

HUR VILL DU FORTSÄTTA

DIN inre VANDRING?

Mitt bidrag till världen är att ikraftsätta kvinnor att leva innerliga liv som ger mening och rikedom på alla plan. Jag jobbar för global medvetandehöjning genom att utveckla människor och organisationer. Under 20 år har jag vandrat med som coach/vägledare på 1000
-tals människors inre & yttre resor och utvecklat 100 -tals grupper.

MARIE BESKRIVER SITT MENTORSÅR SÅ HÄR

" Jag hade sett Tina i flöde på Fb, och även hört talas om henne i flera sammanhang. Positiva sådana. En dag satt jag hemma och kollade hennes nya sida och företag EcoLead. Fick en så fin känsla ,och bokade ett gratis samtal. Kände att Nu är det min tid - att ta del av mentorskap och stöd i livet. Jag bokade in mig, på en 1 årig resa ihop.

 

Det har varit och är en så spännande tur - uppskattar våra både fysiska och digitala möten. Tina "plockar fram" precis det som finns i mig för stunden, det som skaver och hindrar mitt fortsatta flöde. Här tillåter jag mig lösa upp blockeringar och minnen som ej gynnar mig längre. Tina är varm, kraftfull och oerhört kompetent i det hon gör. Ser framemot våra sista tillfällen ihop" 


Marie Folkesson, Företagare - MaYa Kropp & Själ

IMG_7488.heic
Man promenader i naturen

När jag går in i rummet med Tina så kommer det att hända saker i mig som gör att jag kommer närmare mitt sanna jag

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV
FÅ KOSTNADSFRI MEDITATION

Få första meditationen om trygghet från ljudboken Porten in genom att fylla i ditt namn och din e-post. 

Genom att du fyller i dina uppgifter godkänner du att Tina Ikonomidou sparar dina kontaktuppgifter för utskick av nyhetsbrev och erbjudanden gällande hennes verksamhet.  Läs vår integritetspolicy/samtycke

HÖRS INOM KORT

2.png
Ska%CC%88rmavbild%202020-08-28%20kl.%202
Porten in meditation Tina Ikonomidou
3.png
 

FLERA GUIDADE MEDITATIONER

BLI Tina Ikonomidou_4.jpg
1.png