Vulvans gudinna

Uppdaterad: maj 15


Välkommen du som är kallad att hedra ditt tempel, i ditt vackraste tempelrum och fylla din egna heliga gral med mer av dig och livets flödande kraft.


Vulvans gudinna började kalla på mig genom att guida mig till den heliga geometrin och formen Visica Piscis. I meditation, i uttryck av form och färg färdades jag in till universums mysterium, till djupet av livmordern. Där mötte jag den stora jordliga och universella gudinnan. Hon tog mig på en vandring till olika inre rum, ljusa som mörka, energifyllda som tomma, och allt däremellan. Hon inget om min gudinna utan visade mig världar med olika landskap, från det enklaste till det mest utsmyckade. Vi besökte vackra tempel med heliga rum. Där satt vi och samtalade om livet genom varandets meditation. Färgerna flödade och livet blev rikare.


Hon pratade inte så mycket, utan visade mest. Satte aldrig etiketter på mig. Varken med stora prästinnetitlar, shamanuppgifter eller fyllde på mina mentala konstruktioner.

Istället lät hon mig uppleva och upptäcka världarna, landskapen, rummen och det som förenade oss.


Jag minns när jag upptäckte att den gyllene tråden hon hade slingrat runt sitt finger var samma gyllen tråd som jag hade slingrat runt mitt finger. Jag fascinerades av trådens spänst och otroliga skimmer. Som en vitalt vibrerande vätska som flödade igenom den gyllene tunna cylindern.


Var är vi började jag undra och färden gick djupare.

Är vi utanför eller inuti?

Vems tempel är vi i?


Kan det heliga rummet vara mitt? Bara mig mitt?

Där jag kan dansa, älska, leka!?


I mitten av rummet upptäckte jag gralen, den gyllene bägaren stor som en fontän full av liv, kraft och magi.


Är det min gral, i mitt livgivande rum, som lever i mitt vackra kroppstempel, frågade jag försiktigt.


Hon log med sitt otroliga leende. Svepte sitt trollspö över det gyllene bandet mellan oss som genom ett trollslag pulserade in mängder av otroligt starkt liv. Hela jag vibrerade, insjunken så djupt inuti. Mina slutna ögon kunde jag känna nyanserna och smakerna av alltet. Så tagen av mig och fullkomligt fylld.


När jag öppnade mina ögon var hon borta och kvar var jag och det gyllene bandet. Navelsträngen som pulserade näring och liv, var nu ankrat till min inre gral. Min bägare av liv. Min Vulvas Gudinna satt på sin inre tron i sitt egna rum. Hemma i sitt tempel. Levande och vital, i sin egna kraft!

Med ljus, skuggor och värme

KonstanTina Ikonomidou


VÄLKOMMEN PÅ ENDAGSCEREMONI FÖR KVINNOR - VULVANS KRAFT

Med Shakti yoga, andning, meditation, Yonisteam & YoniArt


Boka: www.lunasoulandsound.com

Mer om mig: www.tinaikonomidou.com