top of page

Vill du skriva med mig?

Något trycker på. Det är orden inuti som trycker på. Som om att jag är gravid med ord som fullkomligt fyller den tänjbara livmoderspåsen.


Jag hör, hör hur jorden talar och berättelser som vill berättas. Trycker tillbaka. Jag gör lite motstånd. Hör mitt huvud säga att jag inte har tid. Vill inte in i en skrivarprocess till fast det är inget hellre jag vill. Vill vill vill... vill med dig som vill med mig.


Att skriva handlar för mig inte om att skriva. Det handlar om en befruktningsögonblicket - bärande och födelseprocess. Det är en inre resa för mig som är "större" än boken och inte resa för läsare som också är större ännskälva köpet av boken.


Jag vill göra denna process med dig! För att jag helt enkelt inte längre vill vara i livets stora processer och ögonblick själv. Jag är trött på att vara själv. Fast jag på många sätt älskar det och ofta väljer det. För att mitt nervsystem behöver det. Men livet behöver också att vi gör saker tillsammans. Skriva, måla, odla, laga mat, bygga, vandra.... tillsammans. Skratta, gråta, sörja, njuta ihop.


Vill du öppna upp ditt kreativa flödet och komma igång med ditt skrivande?


Jag söker dig som vill skriva med mig! Var och en på sitt håll. En stund under dagen. Minst 15 minuter, utan prestation. Bara låta pennan gå.

21 dagars skrivar challenge med start nymåne 14/10 - 2023. Är du på? Gå med i gruppen nedan!


Oavsett om du vill skriva av dig, skriva en bok, berätta en inre berättelse - så är detta en början att börja! Ökar din kreativitet och får livsenergin i rörelse.


Så här gör vi:

• Skriver 15 min om dagen

• Avsätt tid - morgon/kväll är bra - välj din tid

• Lägg upp foto om du vill

• Be om hjälp i gruppen

• Peppa och ge stöd till varandra


Jag kan spela in och där guida i aktiv meditation då och då för att sätta igång och frigöra energi. Kom ihåg att andas, rör dig, skaka loss, sätt dig och skriv ocensurerat det som finns inom dig. Skriva det som blir.

Ta fram lösblad eller en skrivbok och en penna du tycker om. Testa att skriver för hand och se vad som händer! Ger även bra hjärngympa.


Stor kram

Konstantina


I denna här grupp samlas vi:Comments


bottom of page