top of page

Vildkvinnans väg


Jag är vild och fri! Fri i mitt hjärta. Frid i mitt sinne.

Vem är jag och vem är du?


Vildkvinnan, flickan, modern och businessgudinnan ... allt, inget, och både och. Kroppen, själen, stilleheten och rörelsen. Dansen och livschansen.

Befruktningen, födelsen, livet och döden. Den eviga cirkeln. Helheten.

Kvinnan och mannen. Krafterna som leker och medvetenheten som betraktar.


Jag är fri! Jag är jag med allt jag har. Inget som är mitt. Allt är livets och till låns. Här är jag! Jag tar min plats i cirkeln. Tar min plats i livet.


Här är jag! Själen flyger. Gyllene tråden fäster. In in i kroppen. Ankrad.

Själen fyller. Syre ut i kött och blod. Kroppen lever. Själen upplever.


Jag är vildkvinnan som lever och lär i livet, gärna nära naturen, i kontakt med min innersta längtan och min passions livsväg. Jag har vandrat upp i ljuset, ner i jorden, mött härligheterna och potential gömd i skuggan. Slickat mina sår och gått in i den kreativa kraften gömd i mitt sköte, min livmoder. På min väg har jag mött min vildkvinna, det visa, det mänskliga, det sköra. Mött min krigare och drakgudinna. Örnens vingar har växt på min hud och jag börjar lära mig flyga i örnens anda. Under många år har jag hämtat hem, samlat och omfamnat delar av mig själv. På den väg vandrar jag. Går djupare in i gudinnans mångfacetterade kraft. Min och även din!


Jag bjuder in, öppnar upp och håller space för dig kvinna, moder och gudinna som vill komma nära allt du är. 20 fantastiska år av att vandra vid sidan av och stödja inåt, på vandringen in och hem. Kvinnor, män, unga och äldre, på egen vandring och i grupp. Tillsammans har vi vandrat. Medvandrare, självledare och officiella ledare. Putsat kompassen, hittat vägen, snubblat, rest oss på vägen hem. Till frid och frihet. Inuti.


Ljusbärare och budbärare. Jag är den osynliga handen i bakgrunden. Står i fronten bakom. För att hålla ljuslyktan. Din väg är din. Du vilda kvinna och vilda man. Lyser så du ser dina fötter och din väg. Hittar din veke och upptäcker att ditt ljus är tänt. DITT LJUS ÄR TÄNT. Då släcker jag min lykta och går långsammare bakom dig. Ser dig när du lyser dig fram på egen hand. Älskar dig i bakgrunden och ser hur du försvinner i skenet av ditt egna ljus.


Ljuset är tänt. Budet levererat. Den osynliga handen blir osynligare.

Jag sitter kvar på stenen och vilar en stund.


Du är livet. Ljuset och vägen. Jag är barnmorskan du mötte mitt i livet. Vandrade med dig en bit på vägen tills hela själen tog sig hela vägen hem och in i varje del av din vackra kroppen. Tills själens röst blev sedd och hörd.

Jag vandrade vid sidan av som en vän när du väckte dig själv och hittade hem. Vännen, nu är sökandet över


För du vandrar och går, sitter och står in, in och djupar in. Varje steg blir mer bekant, din låga brinner starkare och starkare, dina fötter vandrar tryggare. Tillbakalutad full av liv är du. Mungiporna ler. Vingarna provar sina vingslag. Barnet inuti leker. Visdomens portar är vidöppna.


Ser du hur vacker du är strålande vildkvinnan, moder och gudinna?


Hemma och fri


Hemma

Fri


// Ljus & kärlek

Konstantina Ikonomidou Golden Eagle & The Golden People of LightComments


bottom of page