Vi älskar varandra

Uppdaterat: 15 maj 2021DET ÄR SÅ GALET VACKERT!


I morse satt jag med mina excellfiler och jag älskar det. Det är min inre man som gillar att skapa struktur, organisera, hantera bokföring, mäta siffror och flöden.


Min inre kvinna tittade på honom och kärlek översvämmade till honom. Han är så olik henne. Hon är kreatören som älskar rörelsen och det formlösa. I sin kärlek till honom får hon för sig att skriva ett inlägg och oxo en kärleks förklaring till honom.


Jag älskar dem båda, deras VI. De ha fått en så fin dans mellan sig. De respekterar varandras olikheter och njuter av att de kompletterar varandra så galet bra. De ger numera näring till varandra, stöd och uppmuntran.


Efter många många år av att försöka hitta rätt ihop har de nu fått så vacker relation. De släppte taget om varandra och fann sig själva. I det valde dem varandra. Det är en ära att att vara deras omslutande bägare eller kanske mellanrum. Vad vet jag? Jag vet bara att jag ser, hör och känner dem varje dag. Vandrar vid sidan av och observerar deras kvalitéer och egenheter, var för sig och ihop.


Läsa hennes kärleksuttryck till honom här under! Det är verkligen vackert att ha följt dem åt så. Jag känner mig så hel när de är sams och hittat sin balans.


 

Hand i hand

med min inre man


Tillsammans efter år av kamp Föll vi i varandras famn


Längtan att nå ut för att tillsammans landa in


Jag jagade dig och du ständigt lämnade mig

Jag ville bli mött Se mig, hör mig, lek med mig

Min vackra inre man


Du stängde ner och stängde av

Ville oxo bli sedd och hörd

Vem är du frågade jag?

Inget svar

Hallå...


Ingen att leka med


Ensam Tystnad


Följ liv, sa min terapeut Lek så ska du se att han kommer

Jag lämnade dig till dig Gick och lekte med mig


Luktade på blommorna Busade med humlorna


Målade, dansade och fjantade Tappade tid och rum


Med min egna sång i tystnaden i mitt egna universum


Kom du och ville leka Viste bara inte hur


Näsa mot näsa och ett hej


Panna mot panna här är vi


Du smekte min panna och sa att du älskade mig I din famn föll jag Föll du mot mig

Jag älskar dig Ska vi vara sams


Leka och skapa ihop? Du och jag!


För vi är vi som leker ihop


Jag med mina färger och dans Du med siffror i excellens glans

Vi tillsammans Uttrycker livet

Du är ramen och jag är innehållet. När min inre kvinna fann sin inre man

// Tack till livet för föreningen av inre två //


Ödmjukast KonstanTina Ikonomidou


46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla