top of page

Vandrar hem
Vackra kvinna, moder och gudinna, jag är på väg hem! Är du?

På vandring till hemmet inuti. Hemmet med de djupa rötterna, stadiga och närande stammen.

Hem till skötets helig gral fylld med vätska som närmar kvinnan och tjänar gudinnan. Moder jords helig vatten i den inre kranen och vattenbad för vulvans behag. Hjärtats vidöppna portar med omtanke och medkänsla. För mig, för dig och för vår Gaia. Vi är hennes barn. Här är jag på vandring! På vandring hem. I helande och lekande, utforskande och varande. Vandrar sjunger och jublar. Livet är mitt. Jag vandrar och går, sitter och står.


Vandrar du vackra kvinna, moder och gudinna? Går du hem?

Ska vi gå ihop. Vandra vid sidan av. Du hem till dig och jag hem till mig.

Vi som ska mötas möts. Livet väver, väver oss samman och väver oss ifrån. Livet vet. Precis som fröet vet.

Vatten och näring i bördig jord. Jag i min jord och du i din. Fotsteg i gräset, grusen, jorden och leran. Framåt på vandringen hem.


Vulvan kallade och jag svarade ann. Det är hon som viskat bakom eken och gömt sig bakom stenen. Trollbundit mina fötter. Älskat med mitt inre. Slutit mina ögon. Det är hon kvinnans gudinna som fångat mitt hjärta. Jag älskar henne. För hon är jag. Hon är du.

Lång tid ifrån. Nu så nära. Här. Här i varje andetag. Känner dig och älskar dig.


Vi vandrar. Du och jag. Fri i själen. Nomad i benen. Vingar vingar vingar. Jag flyger och jag står. Oxenben trampar och går. Pulsen slår. Moder Gaia och jag, vi och ni. Pulsen slår.


Jag går mot ett initieringsår. Vulvan har kallat. Till våren öppnar vi våra sköten och mjuknar av den inre rustningen. HelAnde är på väg att omfamna det slumrande. Nära och ge kärlek. Till mig, till dig, till oss. Kvinnor, mödrar och gudinnor. Till oss!


HelaAnde

KonstanTina Golden Eagle and the Golden People of Light


// I juni börjar jag mitt årsprogram i shamanskt dearmoring och wombhealing. I augusti ser jag fram emot att komma in på konstskola och ägna vulvans uttryck ett år. I september öppnar jag upp så du under ett år kan vandra med mig och andra kvinnor in till ditt innersta och skapa ett liv i linje med din essens. Läs mer om gruppstarten 5 september för årsprogrammet Source Aligned Life & Leadership på www.tinaikonomidou.com/grupp //


Det vackraste till dig! I alla lägen kom ihåg att du är fantastik, magisk och ett uttryck av liv

Comentários


bottom of page