Stunder


Foto av Håkan Lagesson

Idag är det tårarna morgon! När jag letade upp foto på min bror igår och idag på min farmor bläddrar jag igenom ögonblick av mitt liv fångade på foto. Är detta mitt liv? Jag fylls upp som en bägare till den gräns att djup tacksamhet rinner över, och rinner ut som tårar.


Det är nästan en overklighetskänsla. Alla dessa stunder är mitt liv. Alla dessa människor har jag format mitt liv med. Skulle jag dö idag skulle jag vara hel och fullt lycklig över allt jag levt och fått uppleva. Det är en överväldigande känsla. Så överväldigande att tårarna dimmar orden jag skriver. Som en kraftfull flod som avblockerats och beslöjade ögon som börjat se.


Nu ska jag använda ett sånt där religiöst ord igen. Jag känner mig så välsignad. Verkligen så välsignad. Jag har fått leva och uppleva mer än vad jag trodde var möjligt.


Här är jag! Mitt i livet. Jag har levt varje stund, känt och livet har hänt. Det har gått fort men ändå inte. Jag minns allt och ändå inget. Hur är det möjligt?! Här är jag i livet! Så många vackra minnen. Tänk att varje stund format livet. Varje våg blir havet, havet som har vågor. De är ett! Jag är ett med mitt liv. Vad vore livet utan stunderna och stunderna utan liv?!


Detta är mitt liv!

Här är jag!


Om Gud vill får jag många många år till. Stund efter stund, efter stund, efter stund som blir år och ett helt liv.


Jag ska leva fullt och helt. Fullt och helt.

Sen ska jag till stora ljuset. Tills dess!

Här och nu, i livets stunder.


Idag är en stor dag.

Nu är ett ögonblick

I livet

❤️

Ljus & kärlek

KonstanTina

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla