top of page

Själsfränden Inuti

- En inre kärlekssagaDen livslånga relationen har vi med oss själva. Den varar verkligen livet ut. Från första andetag till det absolut sista andetaget. Vi föds ihop och dör ihop. Med den där själsfränden eller tvillingsjälen många söker i det yttre. Den som finns där inne. Kärleksrelationen som väntar på att bli upptäckt. Den som finns på den plats många besöker sist. I det inre.


Det är en intressant nyans av livet att finna kärleken. Den upptar mycket tid och energi för många av oss. Värdefullt engagemang när vi börjar blicka på våra inre relationer, dialoger och hur vår inre kvinna och man är i kärlek och relation med varandra.


Hur ser din inre kärleksrelation ut?


Vi har intressanta inre relationer. De visar och lär oss om våra yttre relationer. Vi skapar yttre relationer som speglar vår inre dynamik. Det är som jag ser det i varje fall.


Det yttre, en spegel av det inre.

Inte tvärtom som vi ofta naturligt tänker. ”Om jag finner min yttre livskamrat så blir jag lycklig.”


Det är i det inre vår kärlekssaga och relation börjar och sätter tonen för det vi i det yttre skapar. ”När jag finner den inre kärleken och vackra relationen kan den yttre spegla det”


Det ger oss en riktning, in, för att älska oss själva precis så som vi vill bli älskade. Relatera med oss själva, så som vi vill relatera i/med den yttre kärleken. In, in, in och blomma ut.


Störst av allt är verkligen kärlek.

Inifrån och ut


Stor kram // Tina Ikonomidou

Comments


bottom of page