top of page

Paradis, del 5

Natt 8, till 26/7 Barsta Hamn


Det finns många paradis på jorden!

Frågan är om inte hela jorden är ett paradis… skrev jag och log brett.

Det finns de som beskriver mig som en sökare.


Många uttrycker det i god anda och andra i en annan anda.


Jag skulle vilja vrida på begreppet och innebörden av Sökare, för att ge er bilden av hur jag ser det.


Jag ser mig som en UPPTÄCKARE och FINNARE.Den inre och yttre världen är bland det mest spännande jag vet. Den är fylld av nyupptäckter med nya landskap, ytterligare nyanser och en mångfald som är större än sinnet kan uppfatta. Utforskandet är inte ett mentalt sökande, utan för mig ett helhetsupplevande. Denna mångfald är hållen av en enhet.


Det är min upptäckt och finnande, att alla nyanser ”ligger” på en bädd av etthet.

Ger det jag skriver mening?


Det är i min kropp i kontakt med min själ som jag upplever jordens och livets paradis. Det är även där jag snubblar på stenar och faller ner i gyttjiga diken. Tar sen ett bad i livets vatten och tar mig upp. Allt är en del av UPPTÄCKTEN.Jag är i livsupplevelsen och FINNER guldkorn efter guldkorn. De mest gyllene och hela spannet till de gråaste. De är alla livets korn.


Ibland känns upptäcktsfärden meningsfull och ibland inte alls. Hursomhelst så är det en färd av att leva, uppleva och finna.

Vem vet hur lång tid jag har på jorden. Det som själen gjort till sitt hem. Nu när jag är här, har en kropp som är rörlig och en själ som vill leka så låter jag rörelsen och leken få sitt utrymme.


För vem vet hur länge jag är här. Jag vill leva de dagar jag får. Vill känna min människodräkt och själen samspela. Betrakta och uppleva deras hittepå. De dagar jag får!


Stor kram i dagen vänner ❤️


Bild: Barsta hamn - ett litet paradis i det stora paradiset 🌏


Comments


bottom of page