top of page

Otippat och sant

Har gästat podd idag!! Jag trodde nog aldrig att jag skulle vara med i Podd och prata om min raka U-sväng som tog mig till Holma folkhögskola, skogsträdgårdsodling/agoforestry, inre/yttre omställning, permakultur och nu även början på engagemang i föreningen Permakultur i Skåne.


Njuter varje sekund av att få vara elev, lära och känna hopp över att jag kan skapa ett cirkulärt liv där jag lever i samklang med den stora moderna. Högst sannolikt kan jag på sikt skapa mig ett relativt självhushållande liv. För mig är det galet otippat och samtidigt så självklar eftersom det är del av mitt ursprung. Är ändå då förundrad och tacksam. Tacksam över lärandet, kunskapen, jorden, grödorna, matförädlingen och absolut människorna.På lördag kommer avsnittet ut. Håll utkik! Passa även på att lyssna på avsnitt 69 när jag för 1 år sen gästade Andligapodden och pratade med Pia & Kerstin om att komma hem inuti. Jag hade då debuterat med boken Livets alkemi som handlar om att söka, finna och våga gå sin livsväg. Den väg som tog mig närmare och hem till den stora modern. Den som fick mig att sätta händerna i jorden. Där boken slutar börjar nästa äventyr. Det lärande äventyr lever jag nu…


Här är avsnitt 69 på Andligapodden.


Här även blogginlägg om min raka u-svängen. www.ecoleadsweden.com/post/kan-en-u-sväng-vara-rak


Livets alkemi finns lite varstans i handeln och signerad på min hemsida. www.ecoleadsweden.com


Tacksam för er kära väv - att vi när varandra med inspiration, hopp och känsla av gemenskap. Att vi skapar en bättre värld tillsammans.


En grön kram från mig 🍀✌🏼💚

// fina Tina

Comments


bottom of page