top of page

När livet väljer

Jag kom till en inre plats när det som tidigare var fyllt av passion börja vända sig till att bli likt en depression. Livet ville något annat för mig. Jag viste inte vad. Viste bara att klockan börjat stå still. Det var dags att släppa det jag kände till.


Obehagligt och svårt att lägga ner det jag har gett min tid. Röra mig mot något som för mig var blint. Om jag inte gör det jag kan vad gör jag då, frågade jag livet?


Följ mig jag ska visa dig ett annat liv


På storbildsduken i drömmens tid såg jag sången och dansen skapa liv. Penslarna och färgen låg framme och jag såg mig måla febrilt. Hade pennan i min hand och skrev om mitt livs långa band.


Livet vill något annat för mig och jag blev sakta mogen att ge det en chans. Måla, skriva och ägna mig åt kreativ terapi.Nya platser, möten och människor kom till. En hel författarfamilj och fler därtill.


Jag vet inte om det var jag som knackade på livets dörr eller liv på min. Vet bara att vi möttes mitt i livet och vågade lite till.


Nu vill jag säga till dig att våga lyssna in för att livet kanske har något vacker att bjuda in.


All värme

Konstantina

Comentarios


bottom of page