top of page

Mitt skifte


Det största skiftet för mig på min spirituella väg var när jag släppte taget om den spirituella vägen, dess tradition och ramar som ovan eller under ytan ofta finns. Med det släppandet lossnade även mina föreställningar om hur jag skulle vara på denna väg. Föreställningen om att jag skulle vara lugnare, mjukare, tystare, reflekterande, egolös, helig och gärna lite skenhelig som kom på köpet med det.


Nej, nej, nej - satte jag ner foten inuti. Det blir inget av det där. Jag ska vara JAG. Punkt!! Där jag är just nu. Som jag är just nu. Jag är människa med allt det inlärda, olärda, avlärda. Jag är Spirit. Jag är liv i en manifesterad form och jag har mitt uttryck. Jag vill inte bli av med varken delar av min person, mitt ego, min själ, min urkraft, min sköra sårbarhet eller nått annat.

Jag vandrar hel, och bjuder in. Skapar vänskap inuti. Så jajamänsan mitt ego får vara med, mitt hjärta, mina känslor, mitt gudsmevetande och allt däremellan vandra med mig.

Antingen vandrar jag hel precis från den plats jag är, eller inte alls. Nog med att trycka in mig i olika former, som ändå aldrig passar och lyckas alltid skava lite här och där.


Jag är en ÖRN 🦅 Jag är fri!


Den stora insikten i min tillbakablick var att jag hade hållt på att ”förbättra mig” och med det signalerat att jag inte var bra nog. Galet! Jag är ju fantastiskt.


Acceptans och självkärlek var och är vändningen för mig. Jag satte ner foten inuti och slutade ”vandra den spirituella vägen”. Jag började vandra i min kropp som HUMAN BEEING (människa och själ). Som jag är! Och saken är den att jag ÄLSKAR mitt egna resesällskap.


Tillsammans med mig själv kommer jag leva och dö. Vi kommer ta det sista andetaget ihop. Så ja, jag vill vara vän och vandra i frid med den enda jag innerligt ska dela hela hela mitt liv med.


Så jag har slutat att tycka att allt är okej. Nej, allt är inte okej för mig. Jag har gränser.


Jag har slutat plåga mig att vara nått jag uppenbarligen inte är. Jag vill vara jag.


Jag har slutat med att bli bättre för jag är galet bra redan idag.


Jag har helt enkelt slutat med massa grejer.

Öppnat buren och sagt. Gå ut i världen och gör din grej! Du är magisk, underbar och jäkligt snygg oxo. Out and SHINE baby!!


Yes, precis så!!


Och precis det gör jag med andra. Tar fram spegeln och visar dem sitt ljus. Pekar på nyckeln. Stödjer dem öppna buren. Andas med dem när de ska flyga ut. Hejar på dem när de flyger och strålar sig ljus. Sen lämnar jag obemärkt.


KEEP SHINE ❤️

Comments


bottom of page