top of page

Livsmagi

Detta är så häftigt! Livsmagi i vardagen, i det enkla. Hur dörrar öppnas med lätthet när ansträngningen är så låg som möjligt. Finfin inspireration för alla som, likt mig tidigare, tänkt att dörrar öppnas med mängder av kraft och kamp. Kampens tid är över! Magi och lätthet är här för att stanna. Det är ett perspektiv ifrån, och släppande av FORCE perspektivet/energin.


Jag har aldrig stått så stadig i mig själv som nu. Känner livskraft i varje cell och flyger friare än någonsin. Vilken värld vi lever i är helt en inre upplevelse. Lätthet är ovanligt. Det är inte det vi lär oss, utan motsatsen. Många av oss är vana att kämpa. Så jag har nyfiket undrat vad finns bort om kamp och mobiliserad kraftsättning?


Vad händer om jag simmar med strömmen i strömmen där färre simmar!? Vad händer?


Livet öppnar dörrar, jag lyssnar efter innerliga JA & NEJ och följer impulser. Jag samspelar med livets flöde, litar på timing, leker och låter livsmagi uppstå. Slutar stå ivägen med kämpande energi och envist vetande. Fröet vet vad fröet ska bli! Lita på det.


Så vad gör jag nu när livet och jag samspelar och leker?

JAG NJUTER OCH TAR EMOT! För jag är så värd det vackra livet öppnar upp för. Tack till alla som öppnar dörrar. Tack till mig som i tillit vågar gå igenom dem. Tack till oss för att vi stödjer varandra. Livet har en fantastiskt intelligens.


Jag har haft tre längtan:

  1. Bo i eremitstuga i skogen där jag kan hålla mina sessioner.

  2. Hitta min plats där Althea kan öppnas sitt healingcenter.

  3. Längtan till Norra Sveriges naturen & naturligheten. Att även där landa in i naturen och bo i kåta/tipi. Har tittat en tid att köpa något norr över. Norrland & Grekland skulle vara idealiskt för mig.


Här kommer livsmagin!! Så vad händer i livet?:

  1. Jag följer impulser som tar mig till ett möte med en fantastisk kvinna som äger marker och skog. Berättar om min längtan om mitt eremitboende. Vi hoppar in i hennes bil och hon frågar vilken bit mark jag vill låna för att leva min längtan. Änglar finns!!

  2. Jag är osäker om jag ska tacka ja till att driva lokalen som Buddhist Vihara är i. Får nycklarna i handen med en mening som berörde mig djupt: Bring people. People need this. Inom 4 dagar stod Altheas Healingcenter klart i partnerskap med Helsingborgs buddhistiska förening med munken Bhante som partner. Änglar finns!!

  3. En fd chefskollega skriver om hennes bolag Nordisk kompetens (Norrlandsbaserat omställnings- och utvecklingsföretag) etablering. Jag svarar an att jag bidrar gärna i Skåne. En vecka senare är jag del i bolaget på deltid och ska om några veckor till Luleå för att träffa kollegorna i bolaget och den norrländska naturen. Jag har fått en hint om att vi ska bo på Aurora (se filmen). Änglar finns!!


Livet är magiskt, oxo

Tacksam

Så kära vän! Om du inte redan har gjort det så börja med att släppa in magi i ditt liv! Hur? Följ själens röst. Följ impulsen. Lyssna. Följ. Släpp prestation. Följ lättheten och se vart energin går.


Kram i dagen!

Tina Ikonomidou


Comments


bottom of page