top of page

Livmoder


Vänner, imorgon är en stor dag för mig. Jag kliver in en cirkel med 16 andra kvinnor för att under ett år följa Yonins gudinna in i den shamanska healingen och hänge mig till womb dearmoring. Läka, hedra och frigöra den inre levande kraften i kvinnan.


Womb - Yoni - Vulva

Livskraften i livets_moder

Kreativa, sexuella livs kraften i kvinnan

Den som är hennes

För henne

Början till liv

Livselixir för det inre levande


Kvinnas kraft, liv och njutning

För henne

Hennes


Den stora gudinnan kallade på mig och jag svarade ann. Hon lockade mig med den heliga geometrin och visade mig Vesica Piscis - porten in till kvinnans universum. Där liv blir till. Där levandeskap uppstår. The womb of the universe. Ingången till den heliga gralen. Till det innersta. Det heligaste. Det mest levande. Bägaren som håller livet i sin famn.


Symbolen tog mig till meditationen, som tog mig till färgen och målningarna. Vulvorna blev många och läkningen starkare. Jag fastnade. Jag kom hem. Kom hem till mig och till kvinnan. Hem till den stora gudinnan. Kvinnorna blev fler och fler. Kontakten blev djupare och djupare.


Jag svarade ann till kvinnan, modern och gudinnan. Naken och med öppna armar böjde jag mig för mitt uppdrag att bidra till liv, läka och hedra, förlösa och frigöra kraften i kvinna.


Kvinnan och kvinnor

Här är jag. Här är vi


Jag är KonstanTina och jag tar min plats i cirkeln.

Comments


bottom of page