Konsten läker kvinnan


Vänner, nu är det dags för mina tavlor att komma upp i shopen på www.tinaikonomidou.com och steget efter är att ställa ut.

Jag växer i livet och tar steg utanför min komfortzon.


De tavlor som har sålts fram till nu har sålt på förfrågan. Nu är det dags för dessa energifylld och helande vulvor att komma ut.


När jag målar är det inte som att jag målar. Det är som att ha en session med en kvinna eller flera. Det är ingen större skillnad mer än att kroppen inte är hos mig. Jag känner kontakt med kvinnan, med kvinnorna, energin, kraften, läkningen, livsflödet och livsvandringen som just den kvinna har.


Mina tavlor blir inte porträtt utan blir vulvor. Vulvor komna ur den heliga geometriska formen som heter vesica piscis, som är symbolen för universums livmoder - början till allt.


Vesica piscis skapas när två ringar förenas. Det heliga maskulina och det heliga feminina skapar i en överlappning en mandelform. Det är barnet. Symbolen för förening, en ny början, enhet och helhet.


Så för mig hänger allt samman och i mig lever den röda tråden.

Förening och helhet i tavlornas form, i mitt arbete med människor, i yogan, meditationen och inte minst inriktningen i båda mina bolag.


Althea Academy - Helande livstil www.altheaacademy.com

EcoLead - Hållbart liv & ledarskap www.eacleadSweden.com


Allt jag gör handlar om förening & förening. Att vara ett inuti och ett med skapelsen. Läka, leva och blomma!


Tack vänner för att du tar del av mina ord. De kommer så inifrån och bär mig fram på min livsväg och det bidrag jag är här för att vara. Så naturligt och självklart.


Förening och helhet

KonstanTina Ikonomidou

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla