top of page

Kakaomeditation, Tinas meditationssoffa del 7

I går gjorde jag min första Kakaoceremoni med Nina Medicina på fantastiska Fiskabäck på Österlen. Än har jag nog inte smällt gårdagens ceremoniella upplevelsen med kakao, transformerande andning och ljudresa. Wow säger jag. Hjärtats dryck!

För mig var det en inre resa av NJUTNING & KÄRLEK. Mitt sexual chakra och hjärtchakra dansade med varandra och kroppen öppnades för en mjuk berörande njutning. Jag mötte min inre örn som tog mig på en tur in och ut. Vi flög högt, högt, högt.

Kroppen rörde sig som besjälad av en ormrörelse och andetaget gav mer än liv.

Andetaget var som en guide för kakaon att ta sig in och ut i blodet. Öppna min kropp, pumpa mitt blod och expandera min energi.


Jag kom ut lätt, flygande och öppen. Idag är jag fortfarande berör och beundrande på nått vis. Kan du relatera till känslan av att något själfullt elektrisk mjukt strykers sin hand över dig? Smeker dig levande? Så kändes det och så känns det subtilt inuti.


Kära nät! Välkommen till min morgonstund. Idag med ceremoniell kakaomeditation // kakaoceremoni. Kärlekens och hjärtats ceremoni ❤️ Det ska bli en del av min morgonrutin.

Naturligt livs & lusthöjande! Ja varje dag. Livet är nu. livet är nu.Så välkommen att vara del av min morgonstund hemma i mitt vardagsrum. Följ med och meditera ihop. Gör det på ditt vis, följ med i det jag uttryckte och/eller inspireras av det du gillar. Du är inbjuden! Använd stunden hur du vill ✨


Önskar dig en vacker dag! Tina Ikonomidou


Läs mer om de sessioner (samtal & energiterapi), kurser, årsprogram och retreat som jag erbjuder www.tinaikonomidou.com

Comments


bottom of page