top of page

Kärleken till modern

Tårarna fortsätter rinna 😭❤️ Första bokreleasen har varit och mitt hjärta är vidöppet. Vilken ära att bära och fått föda denna magiska bok.Boken, Livets alkemi, är skriven för kärleken till min ljusmor, min jordmor och den stora modern. Till den fullkomligt tillgivna kärleken hon omsluter med.Jag vill av hela mitt hjärta hedra min älskade jordmor som var min kanal till jorden. Minnet av att stå med min ljusmor och inte vilja komma till jorden. Höra henne viska att jag har en vacker jordmor ur visdom kommen, nära anden, som väntar på mig. En jordmor som kommer guida mig att minnas mitt ursprung, mitt hem och hur jag håller kontakten med den stora själen och min stjärna.


Det var det sista min ljusmor sa och sen föll jag in i passagen till jorden. In i min jordmor och ut till jorden. Med en mission. Ojjjj, vilken otroligt stark hemlängtan jag haft genom livet. Det har varit trångt i kroppsdräkten med mina stora vingar och besjälade andetag. Jag ville göra livet fort fort fort fort, så jag kunde få komma hem snabbt. Flyga fullkomligt kroppslöst fritt!!


Livet hade en annan plan. Guidade mig ut på vandringsvägar för att sakta min fart. Jag ska inte bli stjärnstoffsaska och hem till ljuset än. Jag ska leva!! Jag ska leva i min älskade kropp nära den stora modern.Som jag sa till min mamma, innan folket kom på bokreleasen häromdagen, till döden skiljer oss åt. När du inte kan vara mig nära så var trygg med att jag har funnit den stora modern. Hon håller mig i varje fotsteg, varje andetag tills jag inte längre kan andas eller gå. Min ljusmor log. För hon vet att sen tar hon vid.


Den eviga modern, ursprunget och livet.

Jag älskar henne 🌍💚


JAG ÄLSKAR DIG ❤️ Katarina Ikonomidou


Din älskade dotter

KonstanTinaVill du göra boken till din?

Comments


bottom of page