top of page

Kärlek till modern

Under mina dagar med händerna i jorden har jag varit med den 13:de livsfasen beskriven i Livets alkemi. Den stora Modern. Det är en vacker beskrivning om hur moder jord besjälar oss människor och gör oss till jordbor. Ett kärleksfullt möte som ger djup mening & mycket liv.Jag har länge drömt om att vara nära jorden. Googlat på Hemnet i många år efter en stuga. Letat i urskogar långt och nära ifrån. Inget har känts helt rätt. Ingen plats som gett mig ro. Känslan av att här vill jag bo.


Min längtan att komma nära moder jord har varit stor, så jag tror hon öppnade dörrar som jag inte såg. Kanske var tiden inne nu eller så hade mitt hjärta brustit av längtan, vad vet jag. Likt Biken Alkemisten av Paulo Coelho fann jag min stugan där jag redan bor. Långväga och år av sökande för att finna min jord några minuter från mitt hem. Tänk som livet skapar.


Nu är jag här och börjat bruka jord. På riktigt känns det som dagliga möten med mor. Hon lär mig. Jag har händerna i jorden och bit för bit visar hon mig nästa steg. Rent faktiskt kan jag väldigt lite. Inget alls för att vara ärlig. Fast inuti är det som jag vet precis. Så länge hon är där och nära så gör vi det ihop. Hon är min lärare och vän. Hon är den som ger mig näring och ett hem.Har du boken Livets alkemi så läs gärna den 13 fasen om Modern? Den är vacker. Läs kapitlet om och om igen. Det kan du göra med dem alla. De talar djupare än orden som står. Går att tolka på mängder av sätt. Gör texten till din. Stanna upp och reflektera.Boken beskriver en själslig och kroppslig alkemistisk resa som livet på jorden är. Vägen till att förenas inuti och komma till en inre plats av helhet. Att komma hem till oss själva med allt som vi är.


Livsfaserna i boken bjuder in till meditationer och affirmationer för att hålla sig nära sin kärna.Har du inte Livets alkemi så finns den att köpa signerad på www.tinaikonomidou.com och osignerad på Adlibris, Bokus etc

Jag önskar dig en vacker livsupplevelse med allt som livet inkluderar.


Stor kram

Konstantina

ความคิดเห็น


bottom of page