top of page

Känner mig hel

Känner mig lång. Känner mig bred. Känner mig hel. Fötterna med rötterna på jorden och vingarna i högsta himlarna.


Jag älskar dagar som idag när jag är i mitt samtalsrum och kan arbeta djupt på tumanhand med kroppen, tankens ord, känslan och själen. Där meditationen och den långa stabila närvaron finns i stunden & genomsyrar rummet.Likväl som jag uppskattar dagar när jag blickar ut, står på scen och samtalsleder 50 personers process i i livet och arbetslivet.


Jag kan inte välja ett sätt. Behöver välja båda. Den vertikala inåtriktningen och horisontella utåtriktningen. Det bejakar helheten av vem jag är och de olika uttrycken jag har. Så olika inre behov som blir till yttre gåvor av olika form. Flyga stort, högt och brett, och även djupt in och ner.


Ja vänner, jag känner mig lång. Fötterna med rötterna på jorden och vingarna i högsta himlarna. Jag behöver inte välja utan jag kan bara inkludera. Allt allt jag är!


Idag mötte jag en fantastisk kvinna och allt hon är. Jag älskar det, när allt får vara med. Hjälpas åt att helt ta vår plats inuti och fylla våra fyllighet med mångfalden som vi är.


Ler! Känner mig tacksam, lugn, trygg och fri ❤️


Med kärlek

Tina Ikonomidou

Comments


bottom of page