Jag är energi


Jag får ofta frågan; hur jag kan ha så mycket energi? Vänner, ibland undrar jag oxo det.


Det jag har förstått är att min inre AV och PÅ funktion gör att jag lägger energi endast när jag är på. Bunkrar när jag är av. När jag är PÅ är jag i superfokus och nästan alltid i tillstånd av flow. Det mesta jag gör älskar jag och även om jag inte älskar det går jag in i ett tillstånd av närvaro. Där finns det mängder av energi. Så även när jag är PÅ tankar jag från den plats jag hamnar på.


Jag har minst 1 sittande timme par dag då jag sitter, är, reflekterar, drömmer. Det kan ibland vara en hel helg.


Kreativitet ger mig energi och glädje.


Levande och vital mat gör mig levande.


Jag har mycket egentid och möter endast människor som jag vill möta, när jag vill möta dem.


Jag låter alla känslor finnas och få sin plats för att inte bära dem i mitt system. Jag förändrar det som stör mig.


Det djupare helande arbetet för att lösgöra livets alla lärdomar (känslor/tankar/beteende) tar jag professionellt stöd till när jag behöver. Jag lär, utvecklas, avvecklas, möter, går djupare, synliggör och frigör energistagnation som sitter i bla gamla rädslor.


Mina tankar jobbar jag på att välja och styra. Närande tankar ger mig ett mer närande liv.

Jag lägger tid på att ta hand om mig; mind - body - Soul. I’m walking the talk. Ivf så mycket som jag ser och kan.


Beröring älskar jag. Kramar och vila i min käras famn. Ger trygghet, lugn och även det energi.


Jag gör mitt bästa som förälder. Ibland räcker jag till och ibland gör jag inte det. Jag gör mitt bästa och förlåter mig när jag inte kan bättre. Försöker vara älskvärd mot mig och mina barn även de gånger det inte blir så bra. Njuter såååå när vi möter varandra vackert.


Kanske störst av allt känner jag djup mening (KASAM - känsla av sammanhang). Jag har funnit min plats i mig själv, i mitt liv, med mina relationer och på jorden. Jag upplever att jag gör skillnad och är värdefull för mig och min omgivning. Det ger mig innerlig glädje att vakna varje dag och få skapa min dag. För jag är den som skapar den och jag kan välja. Det får mig att känna egenkraft och egenpåverkan. Massa energi, liv och glädje kommer med det.


Jag älskar starkt och jag känner mig älskad.

Människor omkring mig är fantastiska och vi uppskattar varandra.


Nu när helandearbetet har fått en tydligare plats i mitt liv, som att skapa utbildningen i Reiki I och Reiki II, enligt Usui & Holy Fire(R) III, har mängder mer STARK gudomlig energi omfamnat mig och jag känner mig otroligt hållen och älskad.


Jag känner Gud inuti och vi lever ihop. Det kan låta religiöst, men det är det inte. Det är ett uttryck för att jag känner mina fötters grund, ryggrads stadighet och hjärtas totala öppenhet.


Det är nått som ger mig obegränsat med liv. Likt ur en navelsträng. Livet när mig och jag tar emot.


Min utmaning är ibland att helt ta emot och bada än mer i det. Jag är ibland för snabb med att manifestera. Det är min lärdom. Gudomlig timing! Låta livet skapa, även om jag vet att jag kan hjälpa till. Sitta på fingrarna.


Jo en sista detalj om energi. Som jag inspirerats av Anna Hallén Buitenhuis bok om Energibarn är att genomgå en utredning om jag är välsignad med några extra bokstäver. Mest för att själv förstå det Håkan kallar; alla dina (mina) superkrafter. Dessa superkrafter gör att det mesta är superlätt för mig, jag har massa ”andliga gåvor”, superseende och ser lätt helhetssamband, hamnar i flow och snöar in och fastnar i det jag älskar och älskar det mesta. Utmanas av att vara i grupp, vara med fler än 1 person under lång tid, spela det sociala spelet, samspela på lagets villkor, hantera känslouttryck och impulser....


Energi är min superkraft! Jag är energi 🌟

Att fungera i laget är min utmaning. Lär i livet ❤️


Vänner, tack för de stunder vi delar. Ni ger mig energi och jag uppskattar att väven väver oss samman även om det är via nätets väv. För mig är även den verklig och ni känns bortom tid och rum. Tack för ert eviga stöd och ni tar emot mig som jag är. Ni gör skillnad! NI GÖR SKILLNAD!


Ljus, kraft & medvetande

KonstanTina 🐲 som idag är drakgudinnan 🐲

13 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla