top of page

Inkludera allt du är

Fortsättning på gårdagens blogginlägget: Mitt skifte!
*Inkludera allt du är*


Bli vän inuti genom att inkludera allt du är! Låt alla dina delar, som delpersonligheter och inre krafter får inkluderas. Ge dem sin plats. Finn deras gåva och ge dem chans att bidra.

Det du får är inre inkludering, acceptans av allt du är och med det uppkommer en självkärlek till den du är just nu.


Min övertygelse är att när vi inkluderar och integrerar de delar och krafter inom oss så får de ett balanserat uttryck. De går var med i ett större sammanhang och de får mening. Det gör att delarna, även de som tidigare varit mindre samarbetsvilliga vill bidra till den större helhet.

Jag tror på riktning. Att leda delarna till en gemensam riktning och kommunicera vart vi ska, varför och ev hur. Olika delar av oss har olika behov för att vilja delta. Att klura ut vad varje del vill, hur den kan bidra och vad den behöver för att följa det inre teamet (dig som helhet).


Vem är ledaren inuti. Vem leder och vart? Är den lyhörd? Får alla vara med?


Det går att hitta en plats för alla. Första steget är att inkludera och bjuda in. När alla delar går vara med och vara sitt bästa jag, då får du ett inre dream team.

Obs: även den del som du tror har minst betydelse, kanske en inre bråkstake, blyg och tyst del eller annan del - kan ha en viktig del i gruppen. Hitta alla delats gåva. Bygg deras självkänsla och självförtroende. Inkludera dem att känna mening och sammanhang!!

Då får du ditt inre dream team och du bli fri inuti. Hamnar i linje med dig själv!!


Det är ett KLICK som sker och inre firande. Alla får vara med!!


Det är en stor inre kärlekshandling.


Kram Tina


Alla videos finns på Youtube och www.tinaikonomidou.com/blogg

Comments


bottom of page