top of page

I hennes hjärta

Jag älskar att skriva med henne - om henne - för henne. Leva på henne - av henne och med henne. Dessa rader är till oss för att minnas kärleken till vår Stora moder. Vem hon nu är för oss. Hon kan vara en, många och flera. Hon kan vara vi eller någon annan. En dröm, en verkligehet eller en längtan....

________

I moder jords hjärta fann jag tröst

Hon höll mig hårt och länge

Släppte aldrig taget om mig

Omfamnade mitt inre tröstlösa barn

den hårda ungdomen inom mig

den kämpande kvinnan inuti


Smekte min kind med sitt andetag

och viskade i mitt öra

Du är oändligt älskad

Jag älskar dig


Hennes hjärtslag vidrörde mina

Vi pulserade ihop

till livets rytm


Sjöng jordens sång ihop

Hon och jag

Vi är ett


I skogens glänta

möttes vi en dag


Hon tog min hand

satte den i sin

förde mig till sin eld


Där satt vi

i skogens glänta

Hon och jag


Våra blickar möttes

tårarna rann

leendet log


Vi kände igen varandra

Jag hukade mig för henne

den stora modern


Hon nickade ödmjukt

Reste mig upp

Från hennes fötter

Mötte mig i jämnhöjd

La handen över sitt bröst

Välkomnade mig

Sen blåste hon

sitt andetag över mig

och reste med vinden

Kvar blev jag

Fullkomlig

och hel


Redo

att bidra

Fullfölja livets kall


___________


Ta gärna del av vårt kommande retreat - Urkvinnan - som jag håller med Malin Bergslo den 16-18/2 - 2024. Där samlas vi på Hometree nära den stora modern som de urkvinnor vi vill väcka, minnas och leva genom. Läs mer här www.tinaikonomidou.com/retreat


Önskar du enskilt stöd på din livsväg till ett innerligt, meningsfullt och hållbart liv - så erbjuder jag existentiella samtalssessioner och kroppsterapi, även med uttryckande konst & naturterapeutiska metoder. Läs mer här www.tinaikonomidou.com/boka


Du har möjlighet till 15 min kostnadsfri konsultation. Hör av dig till mig om du vill och behöver. Vi kan kort prata om var du befinner dig och om jag kan bidra.


All värme till dig KonstanTina Ikonomidou 20 års erfarenhet av personlig & professionell utveckling

Commentaires


bottom of page