Hon & Han

Uppdaterat: 19 mars 2021

I min etthet är jag två och flera

En inre kvinna och en inre man, med mera


Min vackra kvinna och magiska gudinna i livets dans. Hon är vinden, stormen och livet utanför formen. Älskar den ändlösa rörelsen och heta förförelsen. Snabbare än ljuset och skarpare än strålen. Lever och leder. Tar kommandot. Vild och fri. Rör sig med bestämda steg mot den vida horisonten. Vandrar för evigt i fronten.


Min gudomliga inre man är stilla. Fullkomligt precis i sin kärna. Orubbligt centrerad sitter han i sin ödmjukt strålande glans. Tillbakadragen och stadig. Den levande vitala och hållande draken. Fridfull. Lugn som nattens gyllene timme. Håller ljusets låga jämnt brinnande. Långsamt och reflekterande. Han betraktar och vilar in.


Njuter, njuter av henners rörelse och dans. Han är fullkomligt där närvarande och fokuserad. Hon är stadigt hållen och fri. För han är där. I sig själv. Fullkomligt i sig själv. Han är följsamt tagen av hennes framfart som får vindens rörelse att smeka hans kind. Förföra hans läppar och tända hans eld. Han beundrar henne för hennes kraft och ledande Jeanne d'arc. Han är stilla stilla. Blixt stilla. Hon svävar och strålar i hans stadiga glans. Han är hennes pelare och lugn. Hon är hans brinnande passion. Hon tonar in på hans andetag och vilar i hans famn. Pulserar av liv. Trygg och hållen av sin vackra man. Han är vaken och allert tänd av liv och upplyst av hennes ljus. Hållen hållen är han, är hon. Hållna är dem båda två.


Ett liv med två! Min eldiga feminina kvinna och jordade maskulina man. Bägaren är jag. Ettheten och helheten. Jag är cirkeln. Början och slutet. Evigheten och totaliteten.


Så min vän, Vem är du?

Vem är din kvinna och vem är din man?

Bort om yin och yang. Bortom det lärda om henne och honom.

Vem är hon och vem är han!


Konstantina Golden Eagle & the Golden People of light

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla