top of page

Högakusten rutten, del 3

Me, myself & I på nästa äventyr. Jag hade span på Höga Kusten och här är jag idag!!


Stopp 8, 21/7 Högakusten bron

Natt 5, till 22/7


Efter 5 timmar bestämde jag mig för att stanna. Jag orkade helt enkelt inte köra mer.


Tänkte ta mig till Mannaminne på… minns inte vad det heter just nu och orkar inte ens kolla upp det. Det är bara 30 minuter härifrån. Men när jag körde och såg höjden här, utsikten och husbilarna så sa det JA!!


Var det tröttheten som talade?

Utsikten?

Kroppen eller själen?

Troligtvis båda förenade i ett sjungande JA. Klart jag skulle bo här. Magisk utsikt. På riktigt!! Paradis på jorden.


Titta och SE

Känn

Jag hittade helt otippat en meditationsstig. Ler in i hjärteroten när jag ser att kommuner satsar på innerlighet. Ger hopp om en ljus framtid känner jag.Kocka, fixa och trixa… trolla fram enkelt, snabb och lätt mat är jag bra på. Njut är jag än bättre på. Skapa värde i livet är jag bäst på. I det lilla bor verkligen det stora ❤️


Kolla in!! Näring med vyEfter maten öppnade sig himlen. Regn och megahagel öste ner. Fint att se och höra från den torra platsen. Till huset sprang jag 🌧😁 och är nyfiken på om haglet puckat på och bucklat bilen. Hoppas inte!

Det skulle göra mig mest glad.Kolla in vad som uppenbarade sig efter regnet. Guldet efter dundret 🔥

Planeten skapar konstverk eller snarare… är det ultimata konstverket.

Stopp 9, 22/7 Mannaminne, Nordingrå

Natt 6, till 23/7


Mannaminne!! Jag trodde det var minnen till mannen. Så som Kvinnominne i Näsåker är minnen av kvinnan och genom tiderna Gudinnan. Men så är det inte…


Mannaminne är i grunden en sorgbearbetning och ett hedrande som en son gör till sin far. Han upptäcker att hans far genom sin konsten och sina projekt förmedlar att ALLT HÄNGER IHOP.

Rekommenderar varmt en tur till Mannaminne på Nordingrå, Höga kusten.


Läs berättelsen här!Det är en resa genom tid. En resa över jorden. En resa in i konsten och musiken.Denna konst berörde mig. Så som konst gör. Den talar till oftast direkt till något djupare. Förmedlar sig mystiskt och ändå direkt. Det är färgerna, formerna, det icke tolkningsbara och det omedelbara som smälter ihop, på ett sätt som jag gillar.


Jag uppskattar konst, eller kanske bredare än så… låt oss kallade för färguttryck. Jag uppskattar färguttryck. Se här!Läs även dessa ROLIGA och HÄRLIGA texterna som gifter sig fint med bilderna.Idag är det konst & musik festival på Mannaminne, så jag blir kvar hela dagen och natten. Spännande att känna hur det känns att vara själv på en festival. Alla här är familjer och par, små, stora och fyrbenta.

De flesta av kött och blod, någon av trä. Den hittade jag.Berättar mer efter festivalen imorgon…
Commentaires


bottom of page