top of page

Grönland, dag 1, Kangerlussaq

Nu är jag här, på Grönland igen! En plats med oslagbar natur. Natur som gör den oreligiöse religiös och naturen till Guden. Där förundra ersätter dyrkan och hedrandet av denna planet blir själva bönen.


Efter 4 år är jag här igen. Den gång spelar jag inte gong utan kan i lugn och ro lyssna till bergen och isen sång.


Första dagen i Kangerlussaq tog vi oss till "Det hemliga stället" gömt igenom älvens skåra. Skönheten fick själen att tåra och glädjen att spåra.


Det är otroligt att denna magiska saga är sann. Att jorden är en förebild av skönhetens spann.


Titta och beundra!

Jorden är magnifik i sin unika grafik.På resa med min bror i hans resande fotspår.

Jag njuter och har det bra i varje andetag.


Vidare för att beskåda och gå på den uråldriga inlandsisen. Stanna upp en stund och titta ut. Se ursprunget bredda sina vingar långt till tidens slut.


Russell glacier KangerlussaqModet tog bilen till isen. Fyra meter tjockt vatten som frusit och står still. I flödet som annars flödar i rörelse och rinner till.Tack för en underbar dag med berg, is, och livets expertis ❤️


// Konstantina


Fortsätt läsa om min resa...

Delar dag för dag


Urval av naturfoton från #projektursprunget - resorna jag gör - finns samlade på www.urspunget.com


Comentários


bottom of page