top of page

Första dagen på nya kontoret! Coach on the road

Tänk hur snabbt ett mentalt beslut som ger ett känslomässigt JA, kan leda till en handling som förändrar arbetsrutinen, arbetsmiljön & höjer den totala livskvalitén.


Det är första dagen på det rullande naturkontoret. Äntligen kan jag vara så rörlig som jag naturligt är och få arbeta så nära naturen som jag vill och innerligt längtat efter.


Lycklig är jag!! Inte bara för att jag är närmare naturen som är den ideala arbetsmiljön för mig som ger mig den näring, lugn och inspiration jag älskar att ha i mitt arbete, utan även för den egenkraft och egenmakt att leda mig själv, påverka mitt egna liv och skapa med mest gynnsamma arbetsmiljö jag förmår.


Vi är ju varandras arbetsmiljö och jag som jobbar med mig själv är ju också min egna arbetsmiljö. Ibland kan det vara lika utmanande att skapa den miljö vi vill ha med ett yttre team som med vårt inre team. För mig är det yttre och inre samma. Många olika behov, viljor och vägar till att skapa välmående arbetsmiljö, som bidrar till fantastiskt hög arbets- & livskvalité. Jag nöjer mig inte med ljummet bra. Jag vill ha det bästa och mest närande för mig och min inre & yttre omgivning. Varför nöja mig med mindre.


Vägen har gått genom att förstå vem jag är, vad jag behöver och längtar efter.


Grundning & rörelse i ett. Det är en kraft som grundar mig och gör mig jordnära och en kraft som reser mig och för mig rörligt flygande. Det blir ett djup och en höjd.

Saken är den!


Mina rötter har jag i mina egna ”skor”. Går med mina stadig 39:or på jorden och väl ankrad i mina värderingar. Vet vem och vad jag är och inte är. Samtidigt följsamt nyfiken på vad som kan bli och uppstå. Det oupptäckta och ännu odefinierade. Spännande kombination. Rigid och levande rörlig. Precis så är det inåt och nu i arbete och liv utåt.


Aligned! Storgillar ordet och innebörden. Precis som: Kongruens! Att vara i linje med sig själv. Inifrån och ut. I det stora, i det lilla och även i det finstilta. För mig är inte det samma sak som enfald, utan att vi med den mångfald, motpoler och bredd vi har i vår person ändå får en tydlighet och klarhet över vem vi är, vad vi står för och vill vara del av att bidra till.


Låter det spännande och kanske lite ogreppbart. Hör av dig så pratas vi vid 🙂 Finns på mitt naturnära kontor på hjul. Älskar det!!


Vad älskar du i ditt liv & arbetsliv?


Plats: Rydebäcks strand


//Tina Ikonomidou // www.tinaikonomidou.com // www.ecoleadsweden.com // tina@ecoleadsweden.com

Comments


bottom of page