top of page

Förälskelsens vindar blåser

Vill dela med mig om att jag är nyförälskad. Jag är förundrad över att det krävdes så lite att åter finna min glöd till mitt företagande och företag EcoLead. Under en period har jag känt att mitt företag inte är min dröm längre. Att tjänsterna är samma som jag jobbat med i 15-20 år. Att jag växt ifrån mitt egna företag och att skavet blev större och större.


Därför har jag känt och tänkt att jag ”behövde” lägga ner det och finna min passion igen. För mig är det nämligen viktigt att arbeta med det jag är passionerad för eftersom det är bränslet till att vara fullt och helt total i det jag ger. Mellanmjölk har aldrig varit min grej, men passion är.För att få perspektiv drog jag mig tillbaka, minskade mitt kundflöde och mina uppdrag. Jobbade 10-25%. Började studera. Istället för att tänka på mitt företag och med det mitt levnadsbröd, eftersom jag helt levt på mitt företagande de senaste 10 år, har jag lagt min energi på att lära nytt.


Det har gett mig insikt om mig själv och inspiration. Jag börja fråga mig själv:

-Vad älskar du Tina?

-Vad klappar ditt hjärta för?

-Vad vill du bidra med?


På alla frågor kom orden: Natur, upplevelser och utveckling.Det tog mig till mitt företagsnamn EcoLead - som handlar om ekologiskt ledarskap. Att leda sig själv och andra till det som är naturligt välmående i det egna livet, människan, naturen, och hela ekosystemet.


Redan när jag startade bolaget 2020 viste jag att det är den naturliga och naturnära vägen jag vill gå. Jag har jobbat med utveckling och förändring hela mitt arbetsliv. Bidragit till upplevelsebaserat lärande som har gett insikter till människor. Påverkat organisationer. Växt med alla mina kunder och klienter.


Men jag saknade naturen i mitt arbete. Jag har tagit kunder ut i naturen - utvecklat i ledarskap och hälsa. Men inte fullt ut och tillräckligt. Aktivitet i naturen behöver få en större plats vid utvecklad och lärande.Så insikten - som blev att slå in en öppen dörr - var att jag bara behöver inkludera natur och kultur än mer för att företaget och mitt arbete ska kännas helt i linje med det jag tror på, lever och vill bidra till.


Den viktiga detaljen att fullt ut inkludera NATUR och skiftet inom mig gjorde hela skillnaden och jag blev åter förälskad och fullkomligt kär i mitt arbetsuttryck.


Vill du utvecklas i naturen med mig!

Kolla in dipl. Hälsoutbildning på Kreta i oktober. Ledarskapsträning 1 år med kickstart på ICEHOTEL i Jukkasjärvi. Upplevelser till Abisko, Ljungdalen, Gotland...etcJag genom EcoLead erbjuder naturbaserad utveckling, utbildning och upplevelser. - inom ledarskap och hälsa. Vi ska ut i naturen och utvecklas ihop!! Fortfarande för att stärka det personliga ledarskapet och hälsan. Fortfarande är missionen Mänsklig hållbarhet.


Tänk att så lite har ändrats och ändå allt. Storheten i det lilla.


Mer natur åt folket!!


Vi är del av samma ekosystem. Friska människor skapar friska system. Det vill jag vara med att skapa.


Stor kram kära väv

Konstantina Ikonomidou

Opmerkingen


bottom of page