Du är på jorden nu!

Uppdaterad: maj 11Genom guldtrådens cylindertunnel hör jag min änglamor ropa:

- sakta ner, sakta ner


Jag ler! Min änglamamma tar kontakt med mig. Det är inte varje dag hon gör det. Hon låter mig leva livet genom min fullt fria vilja. Ibland sträcker hon ut en hand och visar mig en möjlig fri vilja jag kan välja. Ibland rätar hon ut mitt ben innan jag snubblar. Ibland när jag är för upptagen ropar hon ut i tråden som förbinder våra världar, att sakta ner.


Innan jag kom ner till jorden utsågs hon av rådet till min guide och skyddsängel. Hon har tränats på jorden, levt med och betraktat människovarelserna. Finaste änglamor var med och sydde min vackra människoskrud. Skolade mig i himlarnas tempelrum om skruden som skulle bli min. Om organen, funktionerna, hormonerna och nervernas system. Jag lyssnade kanske inte så mycket. Jag var nog en av dem som satt längst bak i klassrummet och lekte de fria kullerbyttornas lek. Kroppslös och viktlös. Fri och gränslös i etern. Min nyfikenhet tog mig till klassrummet bredvid, till spännande rum i templets gångar. Änglamor letade efter mig, hittade mig, tog mig tillbaka och sa ofta: Detta är viktig undervisning om du ska leva ett bra liv på jorden. Jag log mest och tänkte att jag lär på plats. Hur svårt kan det vara?!


- Hej fina änglamor! Har du saknat mig? Ropar jag tillbaka genom tunneln av guld.


- Sakta ner, sakta ner älskade vän! Upprepar min änglamor.


- Varför då? Jag leker med livet. Vi leker tafatt. Nu är det min tur att ta. Jag använder mina änglaben och springer viktlöst som i himlarna. Snabbare än vindarna!! Jag känner hur det kittlar i magen och får mina vingfjädrar att vibrera.


- Du har en kropp, mitt hjärta. Du har en människokropp nu. Nej, nu börjar hon åter med kroppssnacket. Jag känner hur jag stänger mina öron.


- Men mamma... jag kan till och med göra kullerbyttor i etern när jag sluter mina ögon.

Det går att leva med kropp fast kroppslöst. Det går. Det går.


- Mitt hjärta lyssna nu! Om du vill leka på jorden länge så behöver du helt ta dig ann och lyssna på din kropp. Din själ och din kropp behöver hitta en gemensam rytm som passar dem båda. Det är inte bara du nu, det är även din kropp. Vill du leka kvar på jorden med din vackra skrud så är det föreningens konsten du behöver träna dig till. Du behöver inkludera hela dig. Du har en kropp nu! Jag ser att du flyger fritt. Det är så vackert. Sakta ner lite bara. Ditt tempo är himlarnas rytm. Du är på jorden nu!


// Text ur kommande bok - Om själens resa till jorden //


KonstanTina Ikonomidou

wwww.tinaikonomidou.com