top of page

Utåt sen inåt, del 4

Igår var jag på musikfestival på Mannaminne, på Nordingrå. Vilket ställe!!


Satte mig bredvid ett äldre par med min kantarell- & västerbottenost macka, och mitt röda Höga kusten vin. En härlig kväll i samtal om parets intresse för musik och symfoni, och njutning av musik från flera av musikvärldens hörn.


Tacksam är jag, att jag vill och vågar hitta på massa saker själv. Det är klart det väcker känslor emellanåt att vilja dela, men av någon underlig anledning har jag nära till att tappa den känsla. Snabbt infinner sig njut ingen av att vara i och med mig själv.


Hör är några bilder från kvällen.Natt 6, till den 23/7

Sov på Mannaminnes parkering. Somnade direkt när jag kom in i hemmet. Som en stock. Pang bom.


Vaknade i ett helt annat tillstånd än jag la mig. Tillstånd gör så. Det ligger i deras natur att förändras. Attans tänker jag med glimten i hjärtat.


Här är mina morgontankar.

Jag ser lite bedrövlig ut. Ler!

Ja, så kan jag också se ut. Från snygg till bedrövlig. Här kör vi hela spannet på allt.

Mångfald i det inre och yttre.Har ni sett videon så har ni hör att jag vill gosa in mig i skogen. Yes… det fortsatte jag att vilja. Satt på Mannaminnes parkering (läs min sovplats) tills en ingivelse till rörelse och plats kom upp.


Stopp 10, Rotsidan

En kvinna på Facebook hade tipsat om det. Hörde Rotsidan i mitt huvud där jag satt och bara var. Den sa: Rotsidan!!


Knappade in Rotsidans naturreservat på GPS:en och 25 minuter senare hamnade jag i min favoritmiljö: skog, vatten, vind och sol.


Kolla in!! Skog, Kiwi & jag


Kolla klipporna och vattnet. Själen sjunger!

Det visade sig även vara en samisk kulturmiljö. När bäst blir bästaste.Bara några kilometer ifrån ligger Barsta hamn. Jag var här i april och då var allt stängt. Tar en ny chans och ser om det finns en sovplats kvar till mig.


Fullbokat var det, MEN med en extra husbilsplatser PRECIS där jag ställt mig.

Livet levererar åter! Tack tack tack


Natt 7, till 24/7 Barsta Hamn

Mysig hamn med liten camping och finfin restaurang. Rekommenderas!!Här sitter jag och kopplar av. Ler och lyssnar till vandrandet i bakgrunden. Förstår knappt att detta är min verklighet. Vad nu än verklighet är!


Stor kram

Tina


Comments


bottom of page