Döden kommer med liv


När Döden hälsar på och bjuder in till en ny början. När kroppen är trött och själen inuti vill göra kullerbyttor i etern. När det är dags att lämna jordskorpan och vila ner i jorden. Spridas med vinden. Värmas i solen. Ta sig ut till de gamla haven. Då brister den gyllene tråden som håller oss i kroppen. Länken mellan kropp och själ andas frihet och släpper den förenade tvåsamheten, och upplöses i den vackra helheten.


Ny början! Ögonblick i en evighet. På jorden, i etern, mellanrummet, jorden, träden, vinden, kroppen, runt och om igen.... Vi transformeras om och om igen i den otroliga ekologiska cirkeln. Vi får leva och uppleva, ögonblick i evigheten.


Vem skapade denna perfektion?

Denna rikedom?

Så många liv

Så mycket liv

I tvåsamheten

Och stora helheten


Döden kommer med liv. En ny början. Ett nytt äventyr.


Kvar är sorgen hos oss med den gyllenetrådens band. Vi känner ett slut när allt precis har börjat.

Kroppen är bort. Själen är här! Större än någonsin. Själen är sammansmällt med den stora anden.


Idag vill jag hedra Håkan Lagesson pappa Birger Lages son som begravs i Torslunda kyrka🕯. Där han för 50 år sedan gifte sig med Inger, efter många år på sjön runt jordens alla vatten. Japan var hans favoritland efter Öland såklart 😁 Blå var hans favoritfärg. Precis som havet.


All kärlek till er närmaste som hedrar er make, pappa, mor- & farfar Birger Lagesson. Av hela mitt hjärta önskar jag att jag var där med kropp. Då livet inte gör det möjligt är jag hos er med själ och hjärta.


Birger, jag önskar dig vacker övergång och nya äventyr. Jag har hört att du var tacksam över livet och så nöjd med allt du fått uppleva i unga år på frihetens hav, i möte med din stora stora kärlek Inger och livet med era 4 barn, och senare kommande barnbarn.


Ljus & kärlek 💙

Tina Ikonomidou

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla