top of page

Att låta kärlek komma in och komma nära!

Att låta kärlek komma in och komma nära!

Fullkomligt ta över. Då menar jag inte ordet kärlek som det så lätt går att slänga sig med. Inte ordet. Inte tanken om kärlek. Inte konceptet. Inte relaterande. Utan upplevelsen av att helt släppa taget och hamna i en livmoder av hållenhet. På den plats har jag varit i helgen och fått uppleva kärlek jag inte viste fanns, en livskraft jag bara tidigare upplevt toppen av självaste isberget. Det går ju så mycket djupare än jag kunde ana, tidigare upplevt.


Fick uppleva mig/kärlek/liv bortom formen.

Det är svårt att sätta ord på när livskraften känns i varje cell, bortom kroppens fysiska form. När livets röst blir så tydlig och alla filter släpper taget. När insikter faller in en efter en som dominobrickor. För att jag är i kontakt med nått ogreppbart.


Det var ett möte som inte kan liknas med någonting annat jag tidigare upplevt.Jag vet att det kan låta flummigt för mindet. Det är det om det jag skriver läses med mindet, men det är inte från den plats upplevelsen är. Den kan inte förstås från mindet. Det är inte en förståelse utan en upplevelse. Det är jättestor skillnad.


Det jag upptäckte är hur jag upplevt kärlek från mitt mind tidigare. Upplevelsen av livskraft och kärlek har begränsats av att mindet har blandat sig i. Insikten om att jag inte öppnat mig för kärlek i den grad jag trodde. Jag har varken älskat med hela mig eller tagit emot kärlek med hela mig. För jag har ärligt inte vetat vad det är. Jag har varit öppen för kärlek utifrån mitt mind.


Öppen för kärlek i mindet är en sak, men vad händer när det inte finns en inblandning av mindet?


Hur känns kärlek då?

Hur känns livskraft då?


I avslappning.

I mindlessness.

Djupt insjunken till det innersta.

I fullkomlig tillit och hållenhet.


Hur känns kärlek då?

Hur känns livskraft då?


Nästan lättare att använda ordet livskraft för kärlek är så laddat med föreställningar. Och djupet av upplevelsen är en resa av utforskande, som nya nivåer som öppnad eller djupnar.


Hemkommen med en ny upplevelse.


Ler när jag tänker att jag precis nu börjar upptäcka kärlek. Att det är nått annat än jag uppfattar. Ler större och större.


Tack för att ni ”lyssnar” och låter mina ord landa hos er som tar emot dem 💞


// Tina Ikonomidou

Comentários


bottom of page