TINA

Jag är nu mogen att kalla mig för vildkvinna, som lär och lever ut i livet, gärna nära naturen, i kontakt med livets visdomskälla. Jag har vandrat upp i ljuset, ner i jorden, mött härligheterna och potential gömd i skuggan. Slickat mina sår och gått in i den kreativa kraften gömd i mitt sköte, min livmoder. På min väg har jag mött min vildkvinna, det visa, det mänskliga, det sköra. Mött min krigare och drakgudinna. Örnens vingar har växt på min hud och jag börjar lära mig flyga i örnens anda. Under många år har jag hämtat hem, samlat och omfamnat delar av mig själv. På den väg vandrar jag. Att gå djupare in i kvinnans mångfacetterade kraft. Min och även din!

Jag bjuder in, öppnar upp och håller space för dig som vill komma nära allt du är. Under mina snart 20 år med att arbeta med samtal har jag fått förtroendet att stödja tusentals människor på deras personliga, andliga och arbetsrelaterade väg. Ledare har blivit mitt fokus, såväl chefer, uttalade ledare som självledare. Jag har själv varit chef och officiell ledare i mer än 15 år. Att jag dedikerat mitt liv åt att lära känna mig, förstår människan och den jordsliga och energimässiga helhet vi är en del, har varit avgörande för mitt själv- & själsledarskap, och stöd till andra i deras ledarskap.


Jag är en brobyggare, som rör mig mellan världar och trivs i de flesta. Businessvärlden eller den spirituella, jord eller himmel. Båda del av samma värld! Jag jobbar med människor och deras innersta, vilken värld de kommer ur och språk de talar spelar mig ingen roll. Jag har coachat flera tusentals personer och faciliterat hundratals ledarskap/utvecklingssammanhang för grupper, alla från sin unika plats. 

Kontakt med andevärlden och mitt spirituella intresse började som barn genom kvinnorna i mina familjeled. Det växte när jag som ungdom upptäckte meditation och snart därefter började resa astralt och besöka akashakrönikornas minnesarkiv. Berättar mer vid tillfälle!

Jag är kundaliniyoga- och meditationslärare, gongterapeut och coach/vägledare. I grunden är jag arbetsvetare och stöttar mängder med människor i organisationer till utveckling.

Min fascination är urbefolknings kulturer och shamanska verktyg för läkning och transformation. Trumman älskar jag och kraften i skötet och livmodern utforskar jag genom helig geometri, färg, rörelse och meditation.

En annan kärlek är Osho-meditationer (oshoterapin) som är bland de kraftfullaste jag upplevt under mina 25 år med meditation. En fantastisk kombination av meditation och terapi i ett. Meditations som terapi!

Jag reser som sagt mellan världar och i mitt arbete brobygger mellan yoga, meditation, samtal, vibrationer och shamanska verktyg.

 

I mitt hjärta, på min väg och i mitt bidrag till människan och främst kvinnan lever min mission att öppna och hålla space där vi kan minnas vilka vi är, återhämta vår kraft och leva nära vår kärna och livets källa.

Utbildning & erfarenhet

Fil. kand. Arbetsvetenskap / organisation & ledarskap

Fil. mag Internationella relationer 

ICF coach, MI - motiverande samtal, Lösningsfokuserade samtal,

KBT kort, Kundaliniyoga- & meditationslärare, Ljudterapeut av Metab Benton, Reiki steg I & II. OshoTherapy training 1,5 år.

Jag har startat några bolag och betraktas av många som entreprenör. Själv ser jag mig som kreatör. Jag älskar att ge liv. Mina bolag har fokuserat på holistiskt arbete, som bla HelhetsAkademin AB - nytänkande holitsitk företagshälsa i Helsingborg med ett team på 25 personer, som jag är grundare till och varit VD för. Sålde HelhetsAkademin januari 2020.

Nu driver jag ledarskaps & utbildningsbolaget EcoLead AB där fokus är på det hela, naturliga och hållbara i livet och ledarskapet, samt förlag- /produktionsbolaget Amrita Essence.

Vill du läsa mer om vad jag gjort så titta in på min profil på LinkedIn. Du kan även klicka på cirklarna nedan.

Privatpersoner

Jag stödjer främst kvinnor till
inre läkning, ökad sexuell livsenergi, urkraft och själs-
kontakt genom årsprogram, retreat och workshops.

Ljudterapi med Håkan Lagesson på 
www.lunasoulandsound.com
Företag 
Jag coachar företag och deras ledare till mer hållbart sätt att leda sig själva och andra, genom program inom livstil & ledarskap.
 
Läs mer på: www.ecoleadsweden.com

Tjänster

Livsprojekt

Publicering
Min meditation är att måla och uttrycka mig genom helig geometri. Just nu med fokus på vulvan & kvinnokraft.
 
Jag skapar med ord och ger ut genom eget förlag,
Amrita Essence.

Klicka på cirklarna nedan och läs mer

Althea

the alchemist

project

2020-

Luna

the artist

project

2019-

2011-2018

Gopal

the yogi project

2003-2014

Shiva

the achiever project

Athena

the student project

1998-2003

Tina Ikonomidou 
Ecolead AB 
Org.nr: 559240-4361
Kontakt 0736 -37 70 30 

tina@ecoleadsweden.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Edin Ikon

© 2020 - 2023 by Tina Ikonomidou. Proudly created and published by Amrita Essence

FÖLJAS ÅT?