top of page

LEDARSKAPSPROGRAM

Ledarskapsprogram för dig som är redo att leva i linje med din innersta längtan.
Du har redan påbörjat din personliga & professionella utveckling. Släppt lager och kommit närmare din längtan. Du är nu redo att gå djupare in i själv, komma än närmare din kärna, leva och leda dig från ditt innersta. Det är nu dags att hämta hem allt som är du. Din lekfullhet, sårbarhet, din urkraft, naturliga vildhet och så mycket mer. Eller hur vill du vara du fullt ut! 

Source Aligned Life & Leadership är ett läkande och starkt transformerande inre och yttre ledarskapsprogram. Det bygger på modern kunskap om beteende, utveckling, ledarskap och våra förfäders visdomar om energi, medvetande och föreningen mellan människa - själ - ande.








 
Source Aligned L&L_Tina Ikonomidou  (2).
Livets alkemi Bokturnering Helsingborg (Omslagsbild för Facebook-evenemang).png
Image by Briana Tozour

MENTORSPROGRAM
MED FRI COACHING

Mentorsprogram för dig som vill satsa på välintegrerad transformation i ditt liv. Du gör ett individuellt program med mig som mentor vid din sida. Under ett helt år får du djupgående sessioner, fri tillgång till coaching och gör på egen hand ett digitalt program som är unikt skapat för just detta mentorsår.

 

DETTA INGÅR 

10 kraftfulla sessioner á 2 h 

Fri löpande coaching

1 års onlineprogram

10 etapper/moduler

Egenträning ca 800 h

Del nätverksforum 

Inkl diplomering 

Du längtandes kvinna som redo att skapa det liv du vill ha och är värd att få uppleva. Jag finns fullt ut för dig på din livsförändrande resa. 
Är du kallad? Första steget är att svara an till det som kallar.

"Vill skriva och rekommendera Tina med varmt hjärta. Så otroligt närvarande, en fantastisk ’reskamrat’. Tacksam för min investering i mig genom dig"  / Salma

MENTORSPROGRAM

Mentorsprogrammet bygger på 3 delar.

 

SESSIONER

10 djupgående sessioner á 2 h, 1 gång i månaden med transformerande coaching och shamansk energiterapi. Fri löpande coaching. 

ONLINEPROGRAM

1 år med 10 steg där varje steg görs under 1 månad för djupgående mental, emotionell, fysisk och själslig bearbetning och integrering.

NÄTVERK

Del i kvinnligt nätverk för personlig och själslig utveckling, som du kan vara del i och få stöd av.

 

Ditt mentorsprogram väver samman 

djupgående sessioner som du gör med mig, med övningar i onlineprogrammet som du gör dagligen på egen hand. Varje del i programmet är skapad för att du ska få bästa möjliga stöd och förutsättning för din personliga och själsliga utveckling.

 

Mentorsprogrammet följer medicinhjulets läkande rörelse där du möter inre arketyper som delpersonligheter och gör yoga och meditation för att balansera ditt chakrasystem. 
 

Detta mentorsprogram är en inre vandring där du får skala av inlärda program, det som inte är du utan pålagt, inlärt och internaliserats i den grad att du kanske tror att det är du. Du får läka dina sår, ta hand om och inkludera delar som inte fått ta sin plats. Låta dig transformera din energi och kraft så den stärker dig. Lära dig bemästra förmågan att balansera dig, samt skapa vackra inre relationer och energiflöden.

10 STEG
Bilden nedan visar de 10 steg, som även kan ses som portar som leder till inre vandringar. Till vänster står det vilken arketyp vi kommer jobba med och till höger vilket tema och även chakra.
11_edited.jpg

När din inre kontakt stärks och du blir mer av den du verkligen är, då stärks även ditt inre & innerliga självledarskap. Du kommer upptäcka att din passion blir glödande, din mission tydligare och din väg ljuvligare. Det är som att komma hem inuti och leva livet från en djup tillfredställd plats med mening. 

En djupt transformerande resa för dig som vandra inåt och hem. Du som vill ta nästa steg och önskar stöd för att gå på din inre resa till frigörelse och blomning.

Online sessioner är möjliga om du bor på annan plats än Skåne.

Cirkelns process skapar helhet!

10.png

Hela du behöver vara med!

Holistiskt är det enda sanna och respektfulla sätt för mig att arbete på.

HELA DU är viktig och värdefull i processen. Det är när tanke, känsla, kropp och själ är i linje som verklig och integrerad transformation kan uppstå. Jag vill beskriva det som en inre kontakt, förening och vänskap som uppstår och gör det möjligt för alla inre delar, krafter och motpoler att verka för gemensamt syfte. När alla delar inuti får vara delaktiga, lära sig samskapa och förenas i ett vackert inre giftemål kan läkning, frigörelse och blomning uppstå. Den livslånga kärleken lever inuti dig och den blommar ut när hela du är inbjuden, accepterad och omfamnad. Att välja att vara hel är att läka, som jag ser det! Från den plats börjar vandringen till att vara vild och fri inuti.

14.png

Är du redo?

Ta kontakt med mig för en förutsättningslöst konsultation!

Låt oss prata om din längtan och den vandring som kallar på dig.
Du får veta mer om programmet, dess delar och även uppleva mig. 
Konsultationen är kostnadsfri.
Image by Steven Kamenar
bottom of page