MEDITATION SOM TERAPI

Blir fri från dina program genom att meditera. Låt det bli din terapi som synliggör dina tanke- och känslomönster, lugnar och stärker ditt nervsystem och gör det möjligt för dig att uppleva vem du är bortom alla program. 
Genom meditation kan du uppleva ditt innersta, den energi och rena medvetenhet som du är. Många av mina klienter beskriver hur livet efter att de började med meditation förändrat deras liv. De blev fri från sin story, läkt sina sår och kommit i linje med sin livskraft och livsmission.
Meditation är ett medvetandetillstånd som du kan komma till när du tränar meditationstekniker såväl som spontant i livet, i det vardagliga.
 
Alla kan meditera! 
Välkommen på meditation på onsdagar kl 19-21, på Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32 A, Helsingborg. Håll dig uppdaterad genom att klicka på knappen:
 
 
Meditation ingår i allt transformerande arbete jag gör och ingår i alla workshops, retreats & årsprogram. Fysisk, mental, kroppslig avslappning och närvaro genom det meditativa tillståndet är grunden och förutsättningen för verklig läkning, kreativitet, egenkärlek, kraftsättning, innerlig kontakt, genuint relaterande, frid och frihet. 
Utan tillstånd av meditation skulle jag säga att utveckling mer eller mindre är en illusion.

© 2021-2023 Tina Ikonomidou, skapad av Amrita Essence

Del av EcoLead AB org 559240-4361, VAT SE559240436101

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Edin Ikon