MEDITATION

AS THERAPY

Blir fri från dina program genom att meditera. Låt det bli din terapi som synliggör dina tanke- och känslomönster, lugnar och stärker ditt nervsystem och gör det möjligt för dig att uppleva vem du är bortom alla program. 
Genom meditation kan du uppleva ditt innersta, den energi och rena medvetenhet som du är. Många av mina klienter beskriver hur livet efter att de började med meditation förändrat deras liv. De blev fri från sin story, läkt sina sår och kommit i linje med sin livskraft och livsmission.
Meditation är ett medvetandetillstånd som du kan komma till när du tränar meditationstekniker såväl som spontant i livet, i det vardagliga.
 
Alla kan meditera! 
Välkommen på meditation med mig på onsdagar kl 19-21, på Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32 A, Helsingborg. Håll dig uppdaterad om datum, anmälan och ev ändring på Tina Ikonomidous officiella facebook sida, eller maila/ring mig.
Meditation ingår i allt transformerande arbete jag gör och ingår i alla workshops, retreats & årsprogram. Fysisk, mental, kroppslig avslappning och närvaro genom det meditativa tillståndet är grunden och förutsättningen för verklig läkning, kreativitet, egenkärlek, kraftsättning, innerlig kontakt, genuint relaterande, frid och frihet. 
Utan tillstånd av meditation skulle jag säga att utveckling mer eller mindre är en illusion.

Tina Ikonomidou 
Ecolead AB 
Org.nr: 559240-4361
Kontakt 0736 -37 70 30 

tina@ecoleadsweden.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Edin Ikon

© 2020 - 2023 by Tina Ikonomidou. Proudly created and published by Amrita Essence

FÖLJAS ÅT?