KURSER & RETREAT

 Välkommen på kurs & retreat där du landar in i din kropp, återhämtar din livskraft, stärka kontakten till livskällan inom dig. Du kommer genom andning, yoga, meditation och olika healingmetoder bjudas in till vördnadsfulla andrum, läkande ceremonier och stärkande cirklar.
 
INNEHÅLL I KURSER & RETREATS SOM JAG ERBJUDER
för specifikt innehåll och beskrivning läs på respektive kurs/retreat
 
kvinna med matt

Yoga

Image by Sven Mieke

Vibrationer

Meditation

Meditation

Image by Content Pixie

Ceremoni

Image by Karmishth Tandel

Healing

Image by Lukasz Szmigiel

Natur

VILL DU BOKA KURSER & RETREAT?

Du kan läsa mer om våra kurser & retreat i kalendern!
Klicka på knappen nedan och gå sen in på den kurs & retreat som du är nyfiken på och läs mer. Uppmärksamma att vissa kurser och retreats endast är för kvinnor, andra öppna för både kvinnor & män. 

34825083_2221080614585284_2398755727490416640_n.jpg
Välkommen till fysiska och digitala sammankomster där du som kvinna återhämtar din livskraft, grundar kontakten till livskällan inom dig och låter hela ditt väsen besjälas genom ditt läkande tempel inuti. Det är livmoderns rum, visdom och kreativ kraft vi fokuserar på. Livmodern som står i kontakt med den stora jordmodern som ger liv. Den stora Gudinnan. Hon som som även lever inuti.
Yonienergin i andra chakrat är en guidande energi våra sammankomster. Energi öppnar upp för att komma i kontakt med, känna och omfamna den livs- och kreativa kraft i det tempelrum inuti, är en fantastisk läkande och levande resa. Yoni betyder på sanskrit livmoder/vulva.