KONSTANTINA

Jag är nu mogen att kalla mig för vildkvinna som lever och lär i livet, gärna nära naturen, i kontakt med min innersta längtan och min passions livsväg. Jag har vandrat upp i ljuset, ner i jorden, mött härligheterna och potential gömd i skuggan. Slickat mina sår och gått in i den kreativa kraften gömd i mitt sköte, min livmoder. På min väg har jag mött min vildkvinna, det visa, det mänskliga, det sköra. Mött min krigare och drakgudinna. Örnens vingar har växt på min hud och jag börjar lära mig flyga i örnens anda. Under många år har jag hämtat hem, samlat och omfamnat delar av mig själv. På den väg vandrar jag. Att gå djupare in i kvinnans mångfacetterade kraft. Min och även din!

Jag bjuder in, öppnar upp och håller space för dig som vill komma nära allt du är. Under mina snart 20 år med att arbeta med samtal har jag fått förtroendet att stödja tusentals människor och hundratals grupper på deras personliga och själsliga väg och stöttat mängder med människor i deras livsval och karriär. Ledare har varit och är mitt fokus, såväl chefer, entreprenörer som självledare. Jag har själv varit chef/VD och officiell ledare i mer än 15 år och drivit bolag i 10 år.

 

Jag tror på att leva som man lär och lära det man levt igenom!

Att jag dedikerat mitt liv åt att lära känna mig, förstår människan/beteende/förändring, samt den jordsliga och energimässiga helhet vi är en del, har varit avgörande för mitt själv- & själsledarskap, och stöd till andra i deras ledarskap. 


Jag är en brobyggare, som rör mig mellan världar och trivs i de flesta. Businessvärlden eller den spirituella, jord eller himmel. Båda del av samma värld! Jag jobbar med människor och deras innersta, vilken värld de kommer ur och språk de talar spelar mig ingen roll. Jag har coachat flera tusentals personer och faciliterat hundratals ledarskap/utvecklingssammanhang för grupper, alla från sin unika plats. 

Jag är dubbelexaminerad akademiker och har min skolning i det forskningsbaserade. Med det som grund älskar jag att bredda mina vingar, flyga högt och inkludera mer. Jag har alltid haft den ena foten i vetenskapen, på jorden i business och den andra i det mystiska, spirituella och alternativt livsbejakande. Mitt spirituella intresse började som barn genom kvinnorna i mina familjeled. Det växte när jag som ungdom upptäckte meditation och snart därefter började mitt intresse av energi och förändring bortom formen.

Jag är coach/vägledare, kundaliniyoga- och meditationslärare, gongterapeut och Reiki Master . I grunden är jag arbetsvetare och stöttar mängder med människor i organisationer till utveckling.

Min fascination är urbefolknings kulturer och shamanska verktyg för läkning och transformation. Trumman älskar jag och kraften i skötet och livmodern utforskar jag genom helig geometri, färg, rörelse och meditation. Det innebär att jag på min fritid gärna målar.

En annan kärlek är Osho-meditationer (oshoterapin) som är bland de kraftfullaste jag upplevt under mina 25 år med meditation. En fantastisk kombination av meditation och terapi i ett. 

Jag reser som sagt mellan världar och i mitt arbete brobygger mellan jag genom min verktygslåda av samtal, yoga, meditation, ljud & vibrationer.

 

Mitt bidrag till människan, och främst kvinnan, är att vara ett stöd på vägen till ett innerligt och djupt meningsfullt liv, i kontakt med den egna kärnan och livskraften. Passion är mitt ledord!

Utbildning & erfarenhet

Fil. kand. Arbetsvetenskap / organisation & ledarskap

Fil. mag Internationella relationer 

ICF coach, MI - motiverande samtal, Lösningsfokuserade samtal,

KBT kort, Kundaliniyoga- & meditationslärare, Ljudterapeut av Metab Benton, Reiki steg I & II. OshoTherapy training 1,5 år.

Jag har startat några bolag och betraktas av många som entreprenör. Själv ser jag mig som kreatör. Jag älskar att ge liv. Mina bolag har fokuserat på holistiskt arbete, som bla HelhetsAkademin AB - nytänkande holitsitk företagshälsa i Helsingborg med ett team på 25 personer, som jag är grundare till och varit VD för. Sålde HelhetsAkademin januari 2020.

Nu driver jag ledarskaps & utbildningsbolaget EcoLead AB där fokus är på det hela, naturliga och hållbara i livet och ledarskapet, samt förlag- /produktionsbolaget Amrita Essence.

Vill du läsa mer om vad jag gjort så titta in på min profil på LinkedIn. Du kan även klicka på cirklarna nedan.

Privatpersoner

Jag stödjer främst kvinnor till
inre läkning, ökad sexuell livsenergi, urkraft och själs-
kontakt genom årsprogram, retreat och workshops.

Ljudterapi med Håkan Lagesson på 
www.lunasoulandsound.com
Företag 
Jag coachar företag och deras ledare till mer hållbart sätt att leda sig själva och andra, genom program inom livstil & ledarskap.
 
Läs mer på: www.ecoleadsweden.com

Tjänster

Livsprojekt

Publicering
Min meditation är att måla och uttrycka mig genom helig geometri. Just nu med fokus på vulvan & kvinnokraft.
 
Jag skapar med ord och ger ut genom eget förlag,
Amrita Essence.

Klicka på cirklarna nedan och läs mer

Althea

the alchemist

project

2020-

Alchemy & wisdom 

Nature based counseling and ancient wisdom take a bigger part in my work. My inner wild goddess opens up for deeper personal growth and spiritual awakening to support women to heal & embrace themselves. Live their truth & SHINE.

Luna

the artist

project

2019-

Creative focus & play 

Love being an entrepreneur. 

Started one more company;

A Publishing company

to publish meditations audios and my upcoming books. 

Exploring VulvaArt and sacred geometry as my meditation.
Sold my first painting.  

2011-2018

Spiritual focus & going deeper

Gopal

the yogi project

Yoga/meditation teacher 2011

Sound therapist 2016
 1,5 years Osho therapy training 
Training Inner man /inner woman

Owner and CEO holistic center -HelhetsAkademin, 4 years.

Created a platform for holistic counseling & sound therapy

2003-2014

Mental focus & achiving

Worked with leadership training, career coaching, rehabilitation.

Coached thousands of people.

Facilitated several hundred groups of different kind.

Facilitated leadership trainings

 

Worked as manager for more then 15  years in the HR field. 

Shiva

the achiever project

Athena

the student project

1998-2003

University

Master in of Social Science with a major in International Migrations and Ethnic Relations

Bachelor of Social Science in Work Science Oriented Towards Human Resources and Organisation