PRIVATA SESSIONER

ljus~~POS=TRUNC
Vägledning
Holistiska samtal

Välkommen in till kraften av cikeln varje nymåne och fullmåne.

 

Vi möts för att dela och initiera hjärtats längtan med den nyskapande nymånen. 

Vi möts för att dela, hedra och fullborda det som är redo att omslukas i fullmånens sken.

Pris: 1 250 kr timmen

Tid: 1,5 - 2 h

Explosion av ljus
Energibehandling
Inre läkande

Energiöverföring för djup avslappning, återhämtning på fysiskt, mental och emotionellt plan, energiförhöjning och medvetande ökning genom Reiki/Holy Fire - och vibrationshealing.

En energibehandling inkluderar kroppscanning, energiöverföring med eller utan handpåläggning, frigörelse av energistagnation (inkl fysiska/mentala och emotionella spänningar). Klargörande frågor.

Pris: 950 kr/ 45 min

Pris: 1250 kr/ 60 min 

 

   

Image by Joshua Newton
Ceremoni
För övergångar

Gå in i helande ceremoni för att läka, hämta hem bortlämnad och övergiven egenkraft, för att initiera nya början, livsövergångar och avslut. Trumman och inre resor är en central dela i det cermoniella arbetet.

Du kan välja att boka en egen ceremoni. Ta då kontakt via mail/telefon och meddela vad du befinner dig, behöver och vad du önskar initiera genom ceremoni.

Pris: 1 250 kr/h 

Tid: 90 - 120 min 

KÖP HELA LJUDBOKEN

Porten In - 7 Guidade meditationer för personlig utveckling & själslig kontakt

Tina Ikonomidou, guidar dig till fokuserad andning, närvaro och avslappning. Det ger dig möjlighet att lämna dagens brus och rörelse för en stund och sjunka in i upplevelsen av dig själv. Meditation är ett vackert sätt för daglig rening, mental avslappning, känslomässig balansering och energimässig påfyllnad.

Denna meditationsserie innehåller 7 meditationer, kopplade till chakrasystemet, som tar dig genom aspekter för ett välmående liv. 
 

Författare: Tina Ikonomidou

Uppläsare: Tina Ikonomidou

ISBN: 9789151937588

124

SEK

100

SEK

1.png

FÖRESTÄLL DIG ATT DU LEVER
I LINJE MED DIN INNERSTA LÄNGTAN &  LIVSPASSION

SE, HÖR OCH KÄNN DET!
KÄNNER DU?
VILL DU?
VÅGAR DU LEVA FULLT UT?

MEDITATION

Blir fri från dina program genom att meditera. Låt det bli din terapi som synliggör dina tanke- och känslomönster, lugnar och stärker ditt nervsystem och gör det möjligt för dig att uppleva vem du är bortom alla program. 
Genom meditation kan du uppleva ditt innersta, den energi och rena medvetenhet som du är. Många av mina klienter beskriver hur livet efter att de började med meditation förändrat deras liv. De blev fri från sin story, läkt sina sår och kommit i linje med sin livskraft och livsmission.
Meditation är ett medvetandetillstånd som du kan komma till när du tränar meditationstekniker såväl som spontant i livet, i det vardagliga.
 
Alla kan meditera! 
Välkommen på meditation på onsdagar kl 19-21, på Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32 A, Helsingborg. Håll dig uppdaterad genom att klicka på knappen:
 
 
Meditation ingår i allt transformerande arbete jag gör och ingår i alla workshops, retreats & årsprogram. Fysisk, mental, kroppslig avslappning och närvaro genom det meditativa tillståndet är grunden och förutsättningen för verklig läkning, kreativitet, egenkärlek, kraftsättning, innerlig kontakt, genuint relaterande, frid och frihet. 
Utan tillstånd av meditation skulle jag säga att utveckling mer eller mindre är en illusion.