BOKA 

Här kan du läsa mer om och boka tid för olika typer av coachande, vägledande och helande sessioner.
Du kan även boka kurser, retreats och utbildningar.

Jag erbjuder privata sessioner för inre läkning, uppöppnande av livskraft och 
kontakt med din passion & livsmission.
 Du kan boka holistisk coaching och djupgående energibehandlingar (healing) med/utan vägledning. Behöver du rådfråga vilken sessionstyp/behandling som passar dig bäst så kontakta mig. De har olika karaktär och bidrar olika trots att de alla är holistiska.

En stor del av mitt arbetsliv har jag stöttat och utvecklat chefer, dessuotm själv varit ledare/chef i mer än 15 år. Är du ledare och/eller chef eller vill bli?
Jag erbjuder även holistisk ledarskapscoaching.

Source Aligned Life & Leadership Training (SAL&L)
Du som är intresserad av (SAL&L) boka ditt kostnadsfritt samtal genom att klicka på SAL&L 
Går du SAL&L bokar du dina 2 timmars sessioner under SAL&L.
För privata sessioner: önskar du andra tider än det som erbjuds här, maila mig på tina@ecoleadsweden.com
Om du behöver avboka gör det i tid och ge någon annan möjligheten. Avbokning: sessioner senaste 12 timmar innan bokad tid, retreat & kurser: senaste 14 dagar innan aktivitet, utbildning: senaste 30 dagar innan utbildning. Efter ovannämnd tid faktureras hela beloppet.

RETREAT & ANDRUM 

Önskar du att gå inåt för en kortare tid är du välkommen till en till några dagars vördnadsfulla andrum, till läkande ceremonier och stärkande cirklar, där du som kvinna kan gå in till templet inuti och upp till ditt altare där din livgivande källa flödar.
Retreat och cirklar för dig som kvinna, som vill läka, hedra och fira din kraft.
Du som vill resa dig inuti och leva ut din sanning, tillsammans och i gemenskap med andra kvinnor.
I urminnes tider har kvinnor samlats för att vila, sjunga, dansa, arbeta, glädjas och sörja ihop. Den moderna tidens individualism har för många skapat känslor av ensamhet och separation. Vi behöver varandra för att famna den etthet och naturkraft vi är. Vi behöver åter skapa kontakt med våra rötter, våra livmödrar och styrkan av vår TRIBE. 
Välkommen till fysiska och digitala sammankomster där du som kvinna återhämtar din livskraft, grundar kontakten till livskällan inom dig och låter hela ditt väsen besjälas genom ditt läkande tempel inuti. Det är livmoderns rum, visdom och kreativ kraft vi fokuserar på. Livmodern som står i kontakt med den stora jordmodern som ger liv. Den stora Gudinnan. Hon som som även lever inuti.
Yonienergin i andra chakrat är en guidande energi våra sammankomster. Energi öppnar upp för att komma i kontakt med, känna och omfamna den livs- och kreativa kraft i det tempelrum inuti, är en fantastisk läkande och levande resa. Yoni betyder på sanskrit livmoder/vulva.
Alla retreat som jag erbjuder finner du här i kalendern
På min officiella Facebook sida - 
Tina Ikonomidou www.tinaikonomidou.com
och på Althea Akademins sida www.altheaacademy.com
BLI Tina Ikonomidou_3.jpg